ce se intampla,fetelor?

ce se intampla,fetelor? | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

de cateva saptamani am niste ameteli ciudate.imi pierd echilibrul si sunt cam inconstienta o sec.cat tine dezechilibrul.mananc bine.beau cafea.fumez.si am si niste palpitatii ale inimii.ca si cum ar fi un motor stricat.adica ezita la un moment dat si face o pauza la bataie.atunci imi pierd echilibrul.voi ce credeti?
gabriela
"nciodata nu este prea tarziu"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adolescenta mamica spune:

asta dupa parerea mea...e din cauza fumatului excesiv multa munca....mai mult ametesti cind te ridici brusc de pe scaun asta e un fel de anemie sau tensiune....ai lipsa de vitamine ia incearca sa faci un test general....tensiune vitamine zahar......eu deasta am patit-o nuh stiu cazul tau...Succes si Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andana spune:

Am avut aceleasi probleme: palpitatii, ameteli, stari de rau aproape de lesin. Miercurea trecuta mi-a fost atat de rau incat colegii au chemat medicul. Nu este decat lipsa de calciu si magneziu. Eu am trecut printr-o perioada foarte stresanta si a contribuit si asta. Iti spun ce medicamente am primit eu: Calciu+magneziu+D (fabricate de Jamieson) si distonocalm. Mi-a spus sa iau patru pastile de calciu+magneziu+D pana dispar simptomele, apoi doua pe zi si distonocalm cate unul dimineata. Distonocalm am luat doar prima zi, apoi nu am mai luat. Oricum ma simt mult mai bine, nu mai am starile de rau. Sper sa te ajute.

Te pup,

Mergi la inceput