pasa proasta

pasa proasta | Autor: abramburica

Link direct la acest mesaj

sunt in cea mai proasta pasa posibila.acum 3 ani am avut o extrauterina.era prima sarcina si avorturi nu facusem niciodata.in urma operatiei am ramas cu o singura trompa si 2 ovare...acum pe ovarul care mai are trompa mi-a aparut un chist.am aflat asta cand ne-am hotarat ca e momentul...sa vina barza.trebuia sa fie un control de rutina si s-a tansformat intr-un mare bluf...credeti ca mai vine barza la noi???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Abramburica, nu ne-ai spus cat de mare este chistul. Esti sigura ca este chist? Daca ecografia a fost facuta dupa ovulatie, poate fi vorba de un folicul. Cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata am descoperit si eu 2 formatiuni pe ovarul stang despre care ecograful nu putea spune ce sunt, fie chisturi fie foliculi. Pana la urma s-au dovedit a fi foliculi, pentru ca BB a fost conceputa pana la urma dintr-un ovul eliberat de ovarul stang (medicul a stabilit asta intrucat corpul galben era pe stangul).

Nu te ingrijora inca si consulta un medic. Si in plus, incercarea moarte n-are, mai ales ca e si placuta. Bafta multa!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput