Cum sa traiesti dupa pierderea unui copil?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maana spune:

VA ROG, RARPUNDETI-MI-DACA VA STA IN PUTERE-
Oameni buni, stiti poate si cazuri de copii cu leucemie care nu au murit!? Si eu ma chinui sa strang fonduri pt. nepotul meu- o frumusete de baiat de 19 ani- si m-apuca disperarea sa aud ca s-a murit frecvent de leucemie ... Familia lui Ionut crede in vindecare si Ionut la fel si avem mari speranta in puterea lui Dumnezeu ... Ionut nu are dureri fizice si SPER SA NU AIBA.... Sunt doar niste celule imature albe care-l invadeaza ... SPUNETI-MI CA STITI SI COPII CARE N-AU MURIT! POVESTITI-MI DE VINDECARI, DACA ATI AUZIT SI CUNOASTETI! In aceasta ordine, stie cineva de tratamentele unui domn Stelian Fulga si ce parere aveti despre ele?
VA ROG RASPUNDETI-MI("cANDVA ERA SI EL UN BEBELUS PLIN DE VIATA"-ANUNTURI UMANITARE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Maana, trebuie sa va pastrati speranta! Am auzit de cazuri in care, in urma transplantului, bolnavul s-a vindecat, desi ceea ce am citit eu era un caz la putina vreme dupa transplant, deci nu stiu cum va evolua in viitor.
Stiu ca e greu de gasit un donator compatibil, cel mai adesea e din familie, in cazul de care spuneam, parintii au mai dat nastere unui copil pentru ca ei nu erau compatibili cu fiica lor. Au avut un noroc formidabil pentru ca tatal avea vasectomie, varsta peste 45 de ani, iar sansele ca bebelusul sa fie compatibil cu sora lui erau undeva la 30%. Insa operatia de reversibilitate a vasectomiei a reusit, s-a nascut o fetita care a fost compatibila cu sora ei si totul s-a terminat cu bine.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Maana

VA ROG, RARPUNDETI-MI-DACA VA STA IN PUTERE-
Oameni buni, stiti poate si cazuri de copii cu leucemie care nu au murit!? Si eu ma chinui sa strang fonduri pt. nepotul meu- o frumusete de baiat de 19 ani- si m-apuca disperarea sa aud ca s-a murit frecvent de leucemie ... Familia lui Ionut crede in vindecare si Ionut la fel si avem mari speranta in puterea lui Dumnezeu ... Ionut nu are dureri fizice si SPER SA NU AIBA.... Sunt doar niste celule imature albe care-l invadeaza ... SPUNETI-MI CA STITI SI COPII CARE N-AU MURIT! POVESTITI-MI DE VINDECARI, DACA ATI AUZIT SI CUNOASTETI! In aceasta ordine, stie cineva de tratamentele unui domn Stelian Fulga si ce parere aveti despre ele?
VA ROG RASPUNDETI-MI("cANDVA ERA SI EL UN BEBELUS PLIN DE VIATA"-ANUNTURI UMANITARE)

Maana,nu va pierdeti speranta!
Eu stiu ca si Jose Carreras a fost bolnav de leucemie si dupa transplantul de maduva e bine.Stiu ca exista si o fundatie facuta de Carreras pt a salva pe cei bolnavi de leucemie.
Imi amintesc ca in urma cu citiva ani,a avut loc in Romania un spectacol prezentat de Angela Similea si Dorel Visan "Alo,leucemia!",pt stringerea de fonduri in vederea infiintarii la Bucuresti a unei sectii pt translapnt de maduva.In emisiunea asta a venit si un tinar care avusese in urma cu ani buni transplant de maduva si se vindecase deci nu va pierdeti speranra!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Nu cred ca as mai putea trai, daca as pierde-o pe Andra. Mi-i asa o frica si sa ma gandesc ca s-ar putea intampla asta !!! Si ma bucur sa vad ca nu sunt singura care gandeste asa, pentru ca de multe ori imi spuneam ca voi innebuni, daca tot imi sun mintea la astfel de chin. Pe de o parte ma gandesc ca este normal sa ma gandesc, sunt mama si imi iubesc enorm copilul. Pe de alta parte ma tem asa de mult sa nu influentez in vreun fel soarta, sa nu cumva de ce ma tem sa se intample, incat imi impun sa nu ma gandesc.
Oricum ar fi, in urma unei boli de durata sau brusc, pierderea unui copil imi pare insuportabila, la propriu !!

Alina si Andra - 2 ani !!

Mergi la inceput