Cum vi se pare viata in Japonia? (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

quote:
Originally posted by ninaM

Buna fetele!Ce harnicute sunteti...Am vrut si eu sa tin post saptamina asta dar nu s-a putut...Azi am gustat din mincarea lu` Alex si era cu ou...Si ca sa-l fac sa manince trebuie sa maninc eu mai intai...Asa ca...pate reusesc sa tin in Vinerea Mare macar.
Adina,ai vopsit oua duminica la biserica?Cum a fost?
Noi am fugit repede ca Alex nu mai avea rabdare si-i era si somnic.
Va pupacesc pe toate.Pa.

Nina&Alex

Am vopsit o multime de oua si nu numai...:(( A fost foarte frumos! Copiii erau innebuniti!! Luka a mazgalit vreo doua, ca apoi sa le sparga... Dar au iesit niste oua SUPER!!
Sper sa ne mai vedem!

Pupici!

Adina & Luka

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

BUBU,multumesc ca mi-ai raspuns.As vrea sa stiu cum sunt oamenii acolo.cum e mancarea,cam ce ar trebui sa am la mine.ITI MULTUMESC DIN NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mi-as dori sa pot vopsi si eu oua ,mi-as dori sa merg si eu la biserica ,mi-as dori sa fiu si eu cu prietena mea sa vorbim sa discutam....dar ea vine abia pe 19..al meu sot nu e prea da in vant cu pastele...eu fiind catolica daaa....
Oricum ,de pe acum urez paste fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Fetelee!! Faceti curat? Voi ati gasit vreo solutie de sters mochetele?? Ca nu pot s-o scot la spalat!
Si ce fel de innalbitor folositi? Eu le-am incercat pe aproape toate... si nici unul nu a dat roade... Fetele cu copii stiu ca e neaparat sa ai unul bun!

Va pup, spor la treaba!!

Adina & Luka

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Si eu am facut curatenie generala,dar eu am un apartament foarte mic,asa ca este foarte simplu.
Azi mi-am facut ciorba de fasole verde,cred ca duminica o sa mananc si-o sa ajung asa:
Ce bine imi pare sa este asa cald afara.
Voi ce meniu ati pregatit pentru masa de Paste?Ceva special?Eu nu prea am idei.

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare tuturor! Uite ca astazi am fost harnicutza tare! Am fost la scoala, am facut curatzenie, am primit si comanda pt Pasti(cotlete de miel si pui fript). Joi vopsesc ouale si cu asta basta! Sunt total multzumita de prestatzia mea pe anul asta. La mine meniul de Pasti este destul de stufos, asta ca sa vedetzi ca am un elan ceva de groaza: ciorba cu perisoare, salata beouf, cotletele de miel si puiul fript sunt deja pregatite, eu doar o sa le incalzesc, outzele incondeiate . Cozonac si pasca nexam pt ca nu am cuptor.Asta este! Nu potzi sa ai chiar orice! Spor la treaba in continuare!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Fete eu sunt fericita ca de pasti imi vin acasa trei prietene romance...nu doream sa ma pregatesc ,dar acum o voi face cu mare bucurie!Am sa vopsesc oua in foi de ceapa rosie ,am sa cumpar carne de miel ..meeee caci asa cer uneori carne de meeee, si sper sa-mi reuseasca sa se simta fetele ca la mama acasa!!]Asa spun ele cand mai gatesc si eu ceva ..."venim la mama sa ne gateasca"Curatenie am facut,caci de mai am un picut si ma mut si nu vreau sa zica lumea ca noi straini facem mare mizerie...sau lasam,mai greu o sa-mi fie cu stransul,ambalatul..Oricum ma descurc ca's marePupici dulci si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Haideti la partea a 8-a...

Julie

Mergi la inceput