Cum vi se pare viata in Japonia? (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Eli esti o scumpa mersi mult ca te straduisi sa scoti toate detaliile despre trenuri si timp si cost.......da io nu vin cu trenu; cu masina! Tocmai d-aia mi-am dat ceva marja de eroare cand am zis ca fac aproape 5 ore ( sau mai mult daca e aglomerata autostrada) pana in tokio ...si de-acolo imi mai ia ceva pana ajung la biserica.Onjuku e la naiba ca e departe de toate bisericile pe care le-am gasit pe net.Toate is in tokio sau pe langa...iar eu nu pot ajunge decat cu masina si fac mult.Asta e! Oricum mersi mult inca o data.

Ma fetelor, la ce companii aeriene ti se da ma cos d-ala de culcat bebeu? Ca pe gagica mea asta o intereseaza, desigur si sa fie ieftin

Ralu da adresa aia inca o data de unde iti comandasi vopsea de oua ca si mor daca nu reusesc.Da asa pas cu pas spune cum sa comand....

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

RALUCAMI merci frumos.
AZUMI patut pt. bb iti dau de la ALITALIA dar sunt conditiile groaznice.Eu am calatorit anul trecut cu ei si nu mai imi trebuie NEVER. KLM cred ca este cea mai buna solutie ,chiar daca este putin mai scumpa dar nu stiu daca asigura patut.
ADELA imi pare rau dar nu pot sa intru pe site-ul tau,cred ca calculatorul e de vina .Am locuit in Zurich cu parintii 1 an de zile ,asta cu multi ani in urma cand aveam 15 ani.Frumoasa tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mey fete vad ca nu am avut permisiunea sa-mi sterg citatul...am multe greseli si cer scuze!Eu ma culcc devreme si ma treze,devreme,sunt un pic buimaca..nu bausi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Am vrut sa spun ca Ninjeak ..are dreptate,eu am chemat fata prin "Air France " ca-i ieftin de acolo din Ro.dar nu ma incumet pe la turcafletiDar el are dreptate de aici poti incerca ce-ti spune...si cred ca Dan_jp o sa-ti confirme...
Ralu ai i tu dreptate acum am citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Draga Adela, am citit tot meniul tau si singurul fel iute este:eby no curry jiru.Wasabi nu este iute cat este aromat ,dar fara el, sushi mie mi se pare gretos.Sa stii ca in general, mancarea jap. este mai mult dulce cecat iute.Sa ai pofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

LA MULTI ANI FLORILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ralucami,imi poto spune si mie cum ai comandat vopseaua de oua,te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by angel_jp

Julie ai disparut ce se intampla cu tine ? Matei este bine?

Angi

Da, Angi, Matei este iar bolnav :((((( are o angina streptococica, alergie la antibiotice, in ultimele zile am stat mai mult pe la spital decat acasa...

Petrecere frumoasa de Florii (azi imi zise maica-mea la telefon ce sarbatoare e... uitasem) si la hanami. La noi ploua :((((

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

La multzi ani tuturor fetelor cu nume de floare!!! Eu stiam ca si cele care nu au sfant pe tot parcursul anului (de exemplu: Sf. Maria, Sf. Paraschiva, Sf Ioan etc) isi sarbatoresc astazi ziua ! @Ayumi si Ana uitatzi aici link-ul de unde am comandat vopsea de oua. Daca va grabitzi un picutz o sa va ajunga produsele la fix!http://www.fbcusa.com/public2/. Va ducetzi la EASTER si datzi un clic pe el. O sa vedetzi ca va apare o lista cu produse specifice pastelui.Datzi apoi clic pe Egg color kit. Eu mi-am comandat Dudley's Egg Coloring Kit la 514 yeni. Am vazut ca are 6 pliculetze (destul de mici) cu 6 culori. Nu e cine stie ce, dar macar asa, sa simt sarbatoarea de Pasti

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by michiyan

Azumi eu merg in tara pe 7 aprilie si biletele de avion ne-au costat cu tot cu taxe cate 100000 yeni de persoana.De data asta am optat pentru Austrian Airlines chiar daca o sa stam o noapte la hotel in Viena.Cred ca ar fi mai bine daca prietena ta ar sta o noapte la un Hotel pentru ca cu doi copii este ff. greu.Noi spre exemplu, am ales un hotel Westin si ne costa 265 euro pentru o camera cu pat queen.Eu cred ca am iesit destul de ieftin.Prietena ta de ce nu intraba la H.I.S?Cei de acolo au oferte foarte bune mai ales pentru familii.

bm

Si eu am mers cu cei de la Austrian Airlines si faza faina a fost ca mi-au asigurat o camera la hotelul companiei aeriene care este imediat la iesirea din aeroport. Tu de ce nu vb cu cei de la linia aeriana sa ii intrebi si de problema cu cazarea. Eu am avut tot circuitul cu ei: dus-intors Bucuresti-Osaka. La dus am avut legatura imediat (doar vreo cateva ore), dar la intors trebuia sa astept cam 11 ore si atunci m-am dus la hotel. Asta se intampla cam acum vre-un an. Atunci cand am fost eu hotelul era inca in renovare. Este un hotel simplutz, de vreo 2-3 stele dar pentru cele 11 ore de asteptare pt mine a fost suficient de bun si suficient de aproape. Aha! Si micul dejun a fost asigurat dar eu am preferat sa mananc la un restaurant din aeroport.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput