Emailul de la servici

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Vilma vroia cred sa-si ia mailul de serviciu din alta parte fara interes institutional si implicit fara consursul adminului; cu concursul adminului sunt mai multe solutii, nu neaparat cu VPN, pt ca in Romania sunt multe firme care dau remote access angajatilor fara VPN (si cea mai banala forma de remote access e luatul emailului)...

Ai pus punctul pe i. De fapt am constatat ca s-au adunat mesaje care nu au legatura cu serviciul in inbox si ma temeam de faptul ca ele stationand prea mult pe server, sa nu fie luate in colimator.
Presupun ca singura alternativa ramane sa anunt persoanele cu care am corespondat sa modifice adresa de email.
Va multumesc in caodata.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Poate ca nici nu sunt pe server mailurile tale, vezi optiunea save a copy on server, daca nu e bifata ai mailurile numai in computerul tau. In general nu cred ca te ia in colimator, in general te ia daca depasesti quota. Ca poate sa-ti citeasca mesajele este altceva si nu inseamna absolut deloc ca o si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Poate ca nici nu sunt pe server mailurile tale, vezi optiunea save a copy on server, daca nu e bifata ai mailurile numai in computerul tau. In general nu cred ca te ia in colimator, in general te ia daca depasesti quota. Ca poate sa-ti citeasca mesajele este altceva si nu inseamna absolut deloc ca o si face.

E adevarat ca nu am optat pentru a lasa o copie a mesajelor in server, dar pana cand ajung eu sa preiau mesajele, o data pe luna, poate chiar mai rar, ele stationeaza acolo, in Purgatoriu...
Multumesc!

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput