2 probleme - nu grave, da' ma framinta

2 probleme - nu grave, da' ma framinta | Autor: danacaltan

Link direct la acest mesaj

Doamnelor si domnilor, stimati compatriotzi,
Am si eu 2 intrebari cam timpitzele, recunosc, da' poate ma putetzi lumina:

1.CUM "EXTRAG" DINTR-UN FISIER .tmp informatzia?
Mai explicit: am scris ce-am scris intr-un fisier WORD.doc, iar cind am vrut sa salvez (manual), a intervenit nu stiu ce problema la PC si s-a salvat informatzia (automat) intr-un TEMPORAL. EU CUM SCOT CE MA INTERESEAZA DE ACOLO??????

2.Tot incerc "sa montez" niste poze in albumu' meu de pe DC, da' nu stiu cum se face ca toate pozele mele sunt > 30 kbiti.De ce eu am "postere" si voi avetzi poze normale?

Multumim,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Initial creeata de danacaltan

Doamnelor si domnilor, stimati compatriotzi,
Am si eu 2 intrebari cam timpitzele, recunosc, da' poate ma putetzi lumina:

1.CUM "EXTRAG" DINTR-UN FISIER .tmp informatzia?
Mai explicit: am scris ce-am scris intr-un fisier WORD.doc, iar cind am vrut sa salvez (manual), a intervenit nu stiu ce problema la PC si s-a salvat informatzia (automat) intr-un TEMPORAL. EU CUM SCOT CE MA INTERESEAZA DE ACOLO??????

Multumim,[/black]

Danny mama & Vladutz fiul

Nu stiu sigur daca e OK dar poti incerca sa-l deschizi din word, la optiunea open, sa alegi optiunea all files, ca sa-l vezi pe cel cu TMP. Ideea e ca atunci cand ai deschis word-ul dupa cred ca te-a intrebat daca vrei sa deschizi ce n-a salvat. Sper sa meraga inceraca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

pt intrebarea 2.

Verifica in ce format ai fisierele. Transforma-le in jpg, daca nu sunt asa, si eventual te intreaba acolo la cati biti vrei. Inceraca mai multe variante, nu se poate s anu mearga. Probabil tu ai o camera digitala super - buna, care iti face poze la rezolutie mare si atunci informatia e pe muuuulti pixeli. Mai redu rezolutia si astfel se reduice dimensiuena fisierului.

Pupici, numai bine,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

[/quote]
Nu stiu sigur daca e OK dar poti incerca sa-l deschizi din word, la optiunea open, sa alegi optiunea all files, ca sa-l vezi pe cel cu TMP. Ideea e ca atunci cand ai deschis word-ul dupa cred ca te-a intrebat daca vrei sa deschizi ce n-a salvat. Sper sa meraga inceraca asa.
Lia-S[/quote]

Nu merge, LIA! Am incercat asa (si nu m-a intrebat daca vreau sa salvez ceva, de fapt nu m-a intrebat nimic...) Am incercat si cu "Save As", sa-l transform din .tmp in .doc si-l transforma, nici o problema, dar in loc de ce-am scris, nu regasesc decit patratzele, bulinutze, OFFFFF!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mitub

pt intrebarea 2.

Verifica in ce format ai fisierele. Transforma-le in jpg, daca nu sunt asa, si eventual te intreaba acolo la cati biti vrei. Inceraca mai multe variante, nu se poate s anu mearga. Probabil tu ai o camera digitala super - buna, care iti face poze la rezolutie mare si atunci informatia e pe muuuulti pixeli. Mai redu rezolutia si astfel se reduice dimensiuena fisierului.

Pupici, numai bine,
Boga

Ele sunt in format jpg. Fie vorba-ntre noi, n-am camra digitala deloc; pozele au fost facute prin tehnologia film - azotat de argint-hirtie, iar APOI ...cu scaner-ul.
Cred ca am o idee.Multzumesc pt. raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

deschide-le cu un editor de text, e singura posibilitate.

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr. A. Cula spune:

La problema 1 indraznesc sa sugerez sa deschizi fierul temporar (nu cred ca temporal e corect ) cu notepad-ul. Cu rabdare iti vei recupera TOT ce ai pierdut. (vezi ca ar putea sa fie mai multe tmp-uri). La problema 2 nu iti raspund inca. Prima idee este ca pozele ar fi scanate in cmyk sau lab si nu rgb. (dar ne-stiind cerintele nu pot fi sigur). Fa pozele jpg rgb la dimensiuni rezonabile si sigur nu vei avea probleme.
Doctoru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by danacaltan

Nu merge, LIA! Am incercat asa (si nu m-a intrebat daca vreau sa salvez ceva, de fapt nu m-a intrebat nimic...) Am incercat si cu "Save As", sa-l transform din .tmp in .doc si-l transforma, nici o problema, dar in loc de ce-am scris, nu regasesc decit patratzele, bulinutze, OFFFFF!!!

Danny mama & Vladutz fiul

Daca deschizi TMP-ul si vezi ce e scris, da un copy- si apoi paste intr-un fisier nou. Poate asa merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

problema 2

cauta un program de poze: gen AcdSee, PhotoShop, pictureIT (windous XP), si poti acolo sa le modifici dimensiunile la cat vrei tu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dr. A. Cula

La problema 1 indraznesc sa sugerez sa deschizi fierul temporar (nu cred ca temporal e corect ) cu notepad-ul. Cu rabdare iti vei recupera TOT ce ai pierdut. (vezi ca ar putea sa fie mai multe tmp-uri). La problema 2 nu iti raspund inca. Prima idee este ca pozele ar fi scanate in cmyk sau lab si nu rgb. (dar ne-stiind cerintele nu pot fi sigur). Fa pozele jpg rgb la dimensiuni rezonabile si sigur nu vei avea probleme.
Doctoru...

One Apple a day keeps Windows away!

Nu merge,Nu merge,Nu merge.Aveam Word + ath Type, si daca cuvintele(scrise cu Word) le mai recunosteam din cind in cind, ecuatiile nu le-am regasit deloc!!!!!Pin' la urma m-am enervat si am sters TOT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blancas spune:

1.incearca sa redenumesti fisierul intr-unfisier cu extensia doc.adica ceva de genul .doc

Mergi la inceput