Am o fetita de 2 luni si o saptamana mi-a traspirat, iar in urma transpiratiei i-a aparut o iritatie pe fata, umeri si manute . Am uns-o cu "Bepanthen" si am dat-o cu pudra "Baneocin" si i-au scazut in intensitate dar nu i-au trecut de tot,asta o data, si 2 in urma ungerii si a pudrarii a inceput o usoara asprime si cojire a pielii. Cu ce crema ma sfatuiti s-o ung ca pielea sa-i redevina catifelata??(De obicei dupa baita o ungeam cu ulei Johnson cu musetel, dar pediatra mi-a zis sanu-i mai dau momentan pe acele locuri.)Exista vreo crema speciala pentru asa ceva? Dvs. ce-ati auzit??
Incearca sa o tamponezi pe zonele respective cu apa fiarta in care ai dizolvat putin bicarbonat de sodiu.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Si fetita mea s-a iritat intr-o vara cand era tare cald la gat(la 4 ani) si am facut-o cu o crema pe care o aveam de cand era ea mica:Jecozinc, Fluocinolon, Clotrimazol.O prepara la farmacie, e foarte buna.
Si baietelul meu a patit la fel si dupa ce o sapt si ceva a fost tot cu fatuca aspra si se tot vedeau bubite mici tot mai multe, am folosit Nidoflor - pana a doua zi nu mai avea aproape nimic pe obrajori. Si eu ii dadeam pe fata dupa baita cu ulei Johnson si este posibil sa nu le faca bine. De atunci nu l-am mai folosit decat pe corp si e ok! Nu-i sigur ca este de la caldura...!
Helen si Dan Cosmin -2 luni si 3 sapt
http://community.webshots.com/user/phelens
crema galbenele de la plafar - face minuni!
produsa parca in sibiu...
am avut aceeasi problema cu fetita mea
si inca ceva: am auzit multe mamici plangandu-se de crema jhonson's... am auzit ca da iritatii pe piele... eu personal nu o folosesc, dar asa, ca "inca o parere"...