Fotograf si cameraman
Raspunsuri - Pagina 5
Bellasarmisegetusa spune:
Draga Gina, Draga Dianutza, mi-ati putea da si mie cat de indata puteti, detaliile cameramanului, respectiv fotografului.. prea multa lume zice ca sunt cool, asa ca nu vreau sa ratez!! Pleeeeease! Multumesc anticipat.
Draga Anka-Maria, eu m-am casatorit anul trecut cu un american. Daca te casatoresti cumva tot cu un strain, poti sa ma intrebi depsre diverse peripetzii/experientze, poate pot sa te ajut pt nunta ta din 25 septembrie! :) Casa de piatra, in orice caz!
quote:
Originally posted by anka-maria
M.Gina m-ai facut curioasa. Am nunta pe 25 sept. si n-am inca nici cameraman , nici fotograf.
Te rog da-mi si mie numarul sa iau si eu legatura cu baietii astia.
Prea e lumea multumita!
just me
M. Gina spune:
Camermanii care mi-au facut mie si am inteles ca si lui Moss si dianutza pana acum o filmare si un montaj exceptional au adresa de email profesional@home.ro.
Alte date de contact (telefoane) ti-am trimis pe PM.
Dar nu am inteles eu, daca te-ai casatorit anul trecut cu un american, la ce te mai intereseaza filmare si poze pentru nunta ? Sau o refaceti aici in Romania ? Cool!!
Oricum, Felicitari si Casa de Piatra!!
Pai, pentru ca se casatoreste varul meu, vine special in tzara pt asta si vreau sa-i recomand ce e mai bun!
Multumesc inca o data! Raman datoare!
Bella
quote:
Originally posted by M. Gina
Camermanii care mi-au facut mie si am inteles ca si lui Moss si dianutza pana acum o filmare si un montaj exceptional au adresa de email profesional@home.ro.
Alte date de contact (telefoane) ti-am trimis pe PM.
Dar nu am inteles eu, daca te-ai casatorit anul trecut cu un american, la ce te mai intereseaza filmare si poze pentru nunta ? Sau o refaceti aici in Romania ? Cool!!
Oricum, Felicitari si Casa de Piatra!!
Moss spune:
poze de la nunta mea puteti gasi la http://www.larond/moss/daca va intereseaza fotograful scrieti-mi pe PM
Lami spune:
Ciao!
Am vazut pozele dianei si mi-au placut foarte mult!
As vrea si eu sa-mi spuneti cum il pot contacta pe fotograf si pe cameramanii respectivi.
O sa am nunta peste 2 luni!
Merci frumos!
M. Gina spune:
Lami, daca te cheama Elisa, deja am vorbit pe mail, daca nu, vezi ca ai un mesaj!
Moss draga mea, nu-mi merge adresa ta cu poze, e cumva de la calculatorul meu ? La altcineva merge ? Eram tare curioasa sa vad ipostaze din nunta ta, ca am citit prin alte parti pe unde ai povestit si am inteles ca a fost super
Michelle_2004 spune:
AJUTOOOOOOOR!
Am nunta peste 2 luni si nu am cameraman. Prietena care ma ajuta mi-a zis acum ca nu reuseste sa ma ajute cu cameramanul .Iar Radu, cel la care ati apelat multe dintre voi e ocupat pe 4 sept. . Cine ma poate ajuta cu relatii despre alti cameramani?
Multumesc mult,
AnaMaria
vrabiuta spune:
gina,
scuze ca nu am raspuns, acum am vazut intrebarile tale.
filmarea a fost digitala, pe micro-dv si a costat 200 euro.
marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2