Fotograf si cameraman
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Moss spune:
Draga Bibyrox
Tinand cont ca esti la inceput, cred ca ar trebuie sa INVETI din ceea ce fac baietii astia si nu sa-i critici ! Noi iti uram succes in viitoarea ta cariera si pe viitor speram sa auzim si de tine asa cum auzim de Radu. Iti spuneam mai devreme: chiar avem nevoie de mai multa calitate.
Tehnic vorbind, nici macar George Lucas nu ar fi reusit sa sintetizeze si sa prelucreze un montaj de 3 ore pentru un videoclip de 5 minute in doar...cat spunai ? o jumatate de ora ??"???
Nici cu un echipament de 40 mii de dolari ( nu cred ca e cazul ) nu ar fi reusit aceasta performanta.
Ti-am fi cu toatele recunoascatoare daca ne-ai prezenta un demo ( creatie personala ) si asta in cat mai scurt timp. Apreciem pe cei cu aptitudini si incercam sa promovam calitatea. Daca munca ta prezinta interes suntem dispusi sa ti-o promovam. Ce zici ? Accepti provocarea ? Vb. f. serios.
Ralucah, tu ai incurcat atat de mult borcanele incat ar fi mai bine sa eviti subiectul.
Anculina, nu dam cu rosii, dar cred ca poti sa respecti calitatea...
nu contest ca exista si alti profesionisti dar crede-ma ca la or actuala nimeni nu-l depaseste pe Radu.
Gina, multumesc pentru sustinere...Ai punctat foarte bine !
Anculina, astept pe email materialul inregistrat..cristina@larond.ro
multumesc !
cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moss spune:
Vreau sa intelegeti, DEFINITIV, un singur lucru: nu poti sa faci KK in gusturile omului.
Clipurile au fost postate in ideea ca pot ajuta viitoarele cupluri in a reusi sa gaseasca cameraman potrivit evenimentului pentru care sunt interesati.
Fiecare poate sa-si impartaseasca experienta si sa recomande viitorilor miri cameramani si fotografi care au satisfacut cerintele voastre.
cristina
![](images/user_man.png)
Catalin spune:
Sper sa fie ultima interventie la acest subiect...
Intelegeti ca nu puteti sa aveti cu toate aceleasi preferinte. Oricat de incantate sunteti de fotograful/cameramanul avut la nunta, nu este musai ca ceilalti sa fie de aceeasi parere.
Daca ajungeti sa va certati din atata lucru, inseamna ca in situatii cu adevarat importante va paruiti de-a binelea!
Impacare, impacare
fara nici o suparare...
Va multumesc pentru intelegere!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Anculina spune:
Ma retrag definitiv din acest subiect pt ca intru aici ca sa ma delectez, nu sa ma incarc negativ.Stress am si acasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Anculina
Ma retrag definitiv din acest subiect pt ca intru aici ca sa ma delectez, nu sa ma incarc negativ.Stress am si acasa.
![](cool.gif)
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
![](floare.gif)
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
magdala spune:
Fetelor, dar din Cta nu stie nimeni nici un cameraman sau fotograf?
Caci vad atatea nume din Bucuresti, dar din alte orase, ...mai nimic.
Pupici
Mami Magda si scumpa Rafaela.
http://community.webshots.com/user/magdala77
Bellasarmisegetusa spune:
Buna.. tocmai m-am intors de la o nunta si zic hai sa intru repede pe forum sa vad ce-a mai fost, ca n-am avut timp ieri deloc. Nu intru in apararea cuiva, nici nu acuz pe nimeni doar fac o afirmatie, ca si asa vad ca au fost cam incins spiritele, si eu mai lipseam acu’.. doar ca acel cameraman, foarte dragut de altfel, si probabil stie si meserie, ca zice ca face treaba asta de ceva vreme (dar asta o sa ma prind - acum ca am cu ce sa compar - daca imi arata mirii dvd-ul, ha ha) deci zice, cand il intreb de „clip”: cum adica „clip”, adica sa fac poze si sa le montez una dupa alta? sau va referiti la acel generic de la inceput? Zic, nu, imaginile etc, si ma trezesc ca ii explic eu, parca eu eram de meserie.. in fine, m-am oprit, ca mi-am dat seama ca nu fac bine si mi-am gasit „de lucru”.. altceva: ma intorc la un moment dat si vad cum mirele si mireasa imparteau acele mici atentii pt musafiri, si nu tu pozar, nu tu cameraman pe langa ei, si da-i repede, alearga dupa ei sa-i aduc, gandindu-ma ca mai bine sa vrea mirii sa taie imaginile astea, daca nu le vor, decat sa se gandeasca, bai da’ noi am alerga tot orasu’ sa luam acele atentii pt invitati (nota: niste superbe mini-iconitze de argint ceva, de ne-au lasat pe toti cu gura cascata! ).. unde apare pe video ca le-am daruit cu tot dragul?.. (acum, nu va luati dupa mine, nu inseamna ca si am dreptate neaparat, doar imi dau si eu cu parerea, ca omu’, sau ca oama :) e „trimineatza”..
O treaba haioasa a fost cadoul nasului: Los Platanos si ha ha, nu stiu cu cine au vorbit, dar i-a adus si pe unii de la Caroli ca in reclama aia de la TV cand vine unul cu cosul cu mezeluri, si chiar asa au venit aici, un tip si niste fete cu baloane.. am ras o groaza! Poate asa suna aiurea (privit la rece cred ca suna complet aiurea..) dar acolo pe moment a avut priza treaba!
Dar hai ca am deviat de la subiect.. si dupa aia, ce sunt eu, comentator de nunti, sau radio santz.. ia, ca ma opresc, ca nu vreau sa dau in altele... Asa ca hai sa ne bucuram de viata, ca e prea scurta si anul viitor cand vom privi in urma fie sa nici nu ne mai aducem aminte de... dilemele de pe forum.. doar de lucurile minunate care ni se vor fi intamplat intre timp!
Pupicei miresici frumoase! Ma duc sa bag capu-n-perna, ca imi cad ochii in gura de oboseala! E 6:29.. Duminica placuta tuturor!
quote:
Originally posted by M. Gina
Bibyrox, imi pare rau, dar nu am vrut sa te jignesc, chiar imi cer scuze. A fost foarte deplasat faptul ca imediat dupa aceste videoclipuri publicate, in loc sa veniti sa oferiti alternative mai bune sau mai rele, mai scumpe sau mai ieftine, munca baietilor a fost atacata si indirect clientele lor, care au apelat la ei. V-ati lansat in afirmatii presupuse despre ei, despre cum lucreaza sau cat de mult merita, desi mai mult ca sigur nu era cazul sa va apucati sa dati verdicte.
Degeaba incerci sa-l bagi pe Radu aici sau sa ne acuzi acum si de reclama mascata, pentru ca nici una dintre noi (si sunt convinsa ca nici Moss, nici Blanca, nici Bella, nici Dianuta, etc), poate spre deosebire de altii, nu avem nimic de castigat efectiv de pe urma nuntilor la care ei lucreaza. Nu sunt sotii nostrii, nu sunt copii nostrii, am ramas prieteni intr-adevar, dar nu avem laborator foto sau studio de montaj la care ei vin si ne dau cota parte din angajamentele lor.
Noi am vrut doar sa ii recomandam mai departe pentru ca si alte mirese sa poata sa beneficieze de amintiri cat mai frumoase, atata tot. Daca ele vor aprecia la fel de mult aceste lucruri, daca isi permit, asta e alta poveste, fiecare se intelege cu ei in particular in functie de posibilitati si gusturi, sau nu.
Discutia, la fel ca si acest forum, are deci ca unic scop recomandari de fotografi sau cameramani (ocazional s-a pus si problema DJ-ului si inca nu am vazut nici un DJ sa vina aici si sa zica ce slab e Edy sau ce preturi mari practica ProMusic). Deci voi ar trebui sa nu ii mai judecati pe ceilalti, daca stiti alte servicii mai bune sau mai avantajoase financiar, faceti-le publice, aratati poze sau videoclipuri si detaliati preturi daca vreti, fara sa va legati de ceilalti. Fiti constructive in sfaturi, nu destructive !
In felul acesta nu se vor mai incalca nici un fel de reguli, nu se vor mai da nici un fel de avertismente, iar viitoarele mirese vor avea de unde sa aleaga in cat mai buna cunostiinta de cauza. Nimeni nu cred ca a fost amenintat cu pistolul sa apeleze la Radu sau la Victor, deci mai bine sa lasam capra vecinului in pace.
M. Gina spune:
Bella draga, nu ai fost foarte clara in mesajul tau (probabil datorita orei), despre ce cameraman povesteai ? Si cu cine sa compari ?
Radu noua ne-a rugat special sa le pozitionam masa de undeva sa poata avea o cat mai buna perspectiva a ringului si prezidiului pentru a ne putea vedea si actiona la timp in orice situatie. Nici vorba sa nu fie "pe faza" cum zice si Blanca, sau sa trebuiasca noi sa alergam dupa ei... Ba chiar unele momente au venit ei la noi si ne-am sfatuit cand e mai bine sa le realizam pe parcursul intregii petreceri...
Bellasarmisegetusa spune:
Ai dreptate, draga Gina, nu am fost prea clara, ca eram capie de oboseala.. Ma refeream la cameramanul de la nunta cu pricina la care am fost sambata noaptea... care nu stia ce-i aia sa le faca mirilor un clip! Si nu era nici pe faza la unele kestii care puteau fi de interes pt miri pt mai tarziu.. prin comparatie cu Radu care e as la asa ceva! si nu numai! Or mai fi si altii buni, poate nu am reusit eu sa-i descopar si, crede-ma, am lucrat cu destui de-a lungul anilor, cel putin din cauza slujbei pe care am avut-o si care implica si lucrul cu presa si TV..
quote:
Originally posted by M. Gina
Bella draga, nu ai fost foarte clara in mesajul tau (probabil datorita orei), despre ce cameraman povesteai ? Si cu cine sa compari ?
Radu noua ne-a rugat special sa le pozitionam masa de undeva sa poata avea o cat mai buna perspectiva a ringului si prezidiului pentru a ne putea vedea si actiona la timp in orice situatie. Nici vorba sa nu fie "pe faza" cum zice si Blanca, sau sa trebuiasca noi sa alergam dupa ei... Ba chiar unele momente au venit ei la noi si ne-am sfatuit cand e mai bine sa le realizam pe parcursul intregii petreceri...
M. Gina spune:
Bella, ma bucur ca-mi dai dreptate, pentru ca in micul conflict de mai devreme s-a pus la indoiala tocmai asta, daca clipul de de inceput pe care il avem noi de la Radu este ceva unic si special, sau toata lumea poate face asa ceva. Acesta a fost un lucru de care eu m-am indoit de la bun inceput, dar poate ma insel si mai sunt si altii, cum zici si tu. Imi doream ff mult sa vad ceva comparativ facut de altcineva si eventual la ce preturi. Macar sa stim daca nu cumva unele mirese mai devreme aveau dreptate si baietii cer prea mult pentru ceva relativ banal.
quote:
Originally posted by blanca000
Dupa ce au fost la mine la nunta si au vazut pozele si filmarea doi prieteni au vb deja cu Radu si Victor pentru nunta lor din Octombrie.
Bravo lor au facut cea mai buna alegere. Abia astept sa vad ce vor face si la ei.
http://community.webshots.com/user/blanca_000
Draga mea Blanca, pana la urma cum a iesit, ai apucat sa vezi si filmarea si pozele prietenilor tai din Ooctombrie ? Ei au optat pentru videoclip ? Au fost multumiti, sau nu au mai apelat la Radu + Victor ?