impozit

impozit | Autor: ghizela

Link direct la acest mesaj

Am lucrat cu contract munca pe perioada determinata si pentru a-mi completa stagiul de cotizare de 6 luni am platit la casa de pensii CAS dintr-un salariu maxim la care mi-au permis sa ma asigur (34.000.000 lei). La acesti bani, care in situatia mea erau considerati salariu trebuie sa platesc impozit? (este vorba de impozitul pe salariu, nu impozit pe CIC, care am inteles ca nu se mai retine conform noului cod fiscal.Cand mi-am facut contract la casa de pensii nu mi-a spus nimeni nimic despre acest lucru.Am platit insa asigurari de sanatate.(pentru Marius si Liviu). Multumesc anticipat si astept un raspuns. Ghizela si bb Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stai un pic eu nu pricep ...ai contract suplimentar individual sau contract de munca? Cel individual nu este impozabil insa cel de munca da are alt regim.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

iti multumesc Marius pentru rapiditatea cu care mi-ai raspuns. Am sa iti explic mai clar acum. Deci pana la 1 septembrie 2003 amlucrat ca profesor inginer cu contract pe perioada determinata, fiind suplinitoare. Am nascut pe 20 nov. 2003 si pentru a-mi completa stagiul de cotizare de 6 luni mi-am facut la casa de pensii Declaratie de asigurare, deoarece am o firma si sunt asociat unic (deci nu mi-am facut Contract de asigurare)si oricum nu a fost nimic suplimentar, deoarece nu mai eram asigurata in alta parte, repectiv in invatamant incepand cu data de 1septembrie 2003. In speranta ca acum ai inteles ce am vrut sa spun astept raspunsul tau. Cu mii de multumiri, Ghizela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu este impozabil. Este un contract de asigurare standard. Sanatatea este normal sa se retina.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

Multumesc mult Marius. Nu ti-am raspuns, deoarece pana azi am avut probleme cu net-ul. Ghizela

Mergi la inceput