Pot descarca filme de pe net cu Telletubies?
se poate descarca vreun filmulet cu Telletubies de pe net?
am fost in vizita la niste prieteni si i-au pus Telletubies fetitei mele si spre mirarea mea ,a stat mai mult de jumate de ora ,nemiscata(are 1an si 10 luni) si nu prea sta pe loc decat atunci cand doarme.
daca se poate imi spuneti si cum?
multumiri anticipate!
cici
Raspunsuri
anca tanasica spune:
Frate-miu mi-a zis ca filmulete cu Telletubies se gasesc. Sa incerci pe retele de file sharing (kazaa, DC++)
Anca si bebelina Alexandra
tata lu Toma spune:
Si Toma e mare fan Teletubbies asa ca ne uitam impreuna sambata si duminica pe BBC de la 8 la 9 (ora Romaniei). Am impresia ca este si in timpul saptamanii (la aceeasi ora).
Vizionare placuta !
tinatache spune:
din pacate nu am vezut sa fie, daca gasesti poate imi zici si mie:) Dar pe KIKA este de la 9 ora Germ, 10 ora Ro, desen cu Teletubbies. Mai spunea cineva ca este si pe un program frantuzesc, JOJO sau JIJI ceva de genul asta.
Un Paste Fericit!
Cristina
Adela spune:
quote:
Originally posted by tinatache
din pacate nu am vezut sa fie, daca gasesti poate imi zici si mie:) Dar pe KIKA este de la 9 ora Germ, 10 ora Ro, desen cu Teletubbies. Mai spunea cineva ca este si pe un program frantuzesc, JOJO sau JIJI ceva de genul asta.
Un Paste Fericit!
Cristina
Eu am facut o caseta video- de 3 ore- de pe Kika cu Teletubbies si am rezolvat groaznica problema.
~~ Adela & Julia
tinatache spune:
da, eu am cumparat o caseta si un DVD dar se pare ca s-a plictisit, ca nu mai e interesant, vrea altceva... ei, atata e, atata vedem si gata!
Un Paste Fericit!
Cristina
osolita spune:
Cristina, eu am vazut fisiere cu Teletubbies pe e-mule, tot un program de file sharing. Poti incerca si pe WinMX, s-ar putea sa fie si acolo
cici spune:
Anca,mersi de raspuns.
Am incercat aseara sa descarc programul Kazaa dar nu am reusit
am sa incerc azi ,poate reusesc cu DC++,am vazut ceva filme cu Telletubies acolo, daca reusesc va dau de stire.
Otilia, mai bine da cautare Telletubies, ca sigur vei intelege mai bine decat ti-as explica eu si in plus poti vedea si simpaticele personaje.
mersi tuturor de raspuns!
cici
onutza spune:
Draga Cici, eu folosesc winmX-ul pentru filme si acum am dat sa caute telletubbies si mi-a gasit o gramada. Deci da-i download la programul winMX de la www.winMX.com si apoi ii dai search ...programul e mult mai bun si decit Kazza si decit celelalte.
cici spune:
mersi mult ,chiar nu reusisem sa gasesc din cauza ca nu puteam sa
descarc programele DC++ si nici Kazaa .
ar fi grozav sa reusesc!
cici