Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine va rog la acest subiect cu Canada?
Sunt in calitate de viitoare mamica(am implinit 13 saptamani de sarcina) si urmeaza sa plec in Toronto pe 1 mai, dupa 4 ani de asteptare. Ei bine, dupa atatia ani de expectativa, iata lucrurile s-au precipitat: medicalele, veste despre sarcina, primit confirmarea de la ambasada in numai 5 luni si iata-ne cu rezervarea de avion facuta. Nu va pot spune in ce deruta ma gasesc pentru ca am o gramada de neclaritati, dar sper sa refac puzzle-ul cat ma curand si sa stiu de unde sa o apuc cu toate: inchiritat, acte, gasit doctor, informatii despre joburi si scoli, etc.
E cam rau ca nu avem pe nimeni apropiat acolo, asa ca m-am gandit ca poate ma ajutati voi sa aflu mai multe despre caile de urmat. Am vazut ca sunteti foarte dragute si apropiate intre voi si imi doresc foarte tare sa ma alatur acestor discutii
Cum prioritatea nr 1 este bebeul, ajutati-ma va rog sa aflu mai multe despre:
-cum sa procedez ca sa gasesc un doctor pentru urmarirea sarcinii
-cum nu voi avea asigurarea decat dupa 3 luni de cand ajung, adica la sarcina de 7 luni, spuneti-mi va rog cum e mai bine sa fac sicat costa un consult la ginecolog, o ecografie si tot ce mai trebuie
- ce se face in Canada pentru urmarirea sarcinii ma refer standard), cate de des te cheama la consult, cat de des se face ecografie la o sarcina normala, ce analize te pun sa faci si cam cat costa ca sa-mi fac bugetul
- cum se procedeaza cu nasterea acolo si la ce ar trebui sa fiu atenta cand ma interesez de un doctor si de un spital la care sa nasc
-este acoperita nasterea in totalitate de health card?
- cine este din Toronto, la ce spital ma sfatuieste sa incerc?
Va multumesc tuturor celor care ma ajuta cu informatii despre chestinea cu bebeul. mai a eu multe intrebari , dar urmeaza intr-un episod viitor. Acestea sunt cele mai arzatoare.
aici te pot ajuta canadiencele noastre cu info:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23213&whichpage=1
reposteaza subiectul tau acolo.
sarcina usoara si succes!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)