Aici, in Olanda (2)
Raspunsuri - Pagina 3
ancuta06 spune:
Scriu si eu mai diseara. Abia am reusit sa ajung la zi cu ce ati scris, ca am fost ocupata.
Kusjes
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
AAM spune:
Ancaaaaa!!!!!Merci pt lista ! Acum chiar ca va invat pe toate ....na ca m-am suparat .Pai sa nu stiu eu ce fete am pe aici si care cum pe unde stau?nu se poate !
Pupicuti pt toate fetele !
gdl spune:
Hmm... nu suna bine "linga Utrecht" :) Eu stau in Driebergen, dar ma puteti trece la Utrecht, nu ma supar :)
Dana
Katink spune:
Ancuta,
poti trece la anrox locatie: Oenkerk, Friesland, de fapt asta scrie si la profilul personal si este adevarat . Oras mai mare in zona ei este Leeuwarden (nu stiu daca asa se scrie )
Din pacate de vreo o saptamana si jumatate sotul ei este in spital si de aceea nu a mai scris pe forum, dar sunt sigura ca i-ar placea sa fie pe listuta voastra.
Numai bine si ,
Katink
Iris2002 spune:
Katink, ma bucur sa te recitesc !!!
Imi pare tare rau pentru sora ta, multa putere ii doresc si sotului ei insanatosire grabnica !!!!
Spune-i ca ii dorim doar bine si ne gindim la ea.
Katink spune:
Multumesc mult Iris!
Ai stiut tu bine ca e vorba de sora mea ca ne-am mai conversat noi
E in Olnada de 5 luni, nunta au facut-o in Olanda (si actele si cununia religioasa - ca de asta au asteptat atata...) in stil olandez, muuult diferit fata de cum e in Romania, dar frumos si interesant, cu foarte multe surprize pentru miri.
Ii voi transmite gandurile tale bune si in curand sper sa se alature si ea povestilor voastre.
Katink
Fleur spune:
Buna fetelor,
Ana Maria, nu m-am suparat,chiar mi-a sunat dragut...las' ca ne cunoastem noi mai bine.a! nu ti-am raspuns.intr-adevar
Katink,ma bucur ca sora ta locuieste in Friesland,eu stau la 20 min de Leewarden.Multa sanatate cumnatului!
Lena,am vazut carcotasii ieri.au lasat-o mai moale cu of,of,mai,mai;acum au alta: valoareeeeeea meeeea,valoareeeeeea meeea.cred ca se trage de la primarul vanghelie care vorbea cu "modestie" despre valoarea lui.
O zi placuta,
Fleur
ancuta06 spune:
Gata fetelor, am modificat unde a fost cazul, revin maine, ca acum abia am ajuns acasa, si ma duc jos sa mancam.
Iris2002 spune:
Goede avond,
Fetelor, nu mai spuneti o vorba despre intilnire... Dana zicea ca poate ati vrea la un restaurant, sunt o gramada pe plaja, in Scheveningen, eu stiu citeva unde am si fost (american, mexican, japonez, chinezesc, ce va pofteste inima). Insa trebuie sa stabilim si o data... dupa Paste e bine, dar sa nu fie prea tirziu, pe 8 mai vin parintii mei la noi si atunci vreau si eu sa imi petrec mult timp cu ei... ce propuneri aveti? Cam cind ati putea?
kusjes
ancuta06 spune:
Fetele, voi stabiliti, si eu vin. Dar as prefera ceva mai terasa, cafenea, decat restaurant. Oricum, sunt de acord cu orice hotarare, si in principiu orice data, daca o stabiliti din timp.
Eu azi am fost in Amsterdam. Si de obicei imi ia 25 minute sa ajung acolo, azi mi-a luat 3 ore. Ca am pierdut un tren, si la al doilea au aparut probleme. Adica nici un tren nu mai mergea in Amsterdarm Centraal Station, ca a fost o amenintare cu bomba si au evacuat gara. Dar, bineinteles, cu olandeza mea, nu am inteles ca trebuie sa ma dau jos, exact. Trebuia sa cobor dintr-un tren, sa ma urc in altul, sa cobor si din ala, sa ma urc in metrou, care mergea pana la Amstel. Mare incurcatura. Am reusit pana la urma sa ajung unde trebuia, si dup-aia am aflat motivul.
A fost alarma falsa, dar oricum, eu cred ca pericolul exista in toate capitalele din Europa.
In legatura cu discutiile voastre anterioare, eu nu am avut experiente neplacute aici, cu nimeni. Nu am fost cine stie ce multumita cu serviciile moaselor, dar macar au fost dragute. Eu oricum stiam ca bebe e bine, asa ca nu am fost ingrijorata. Si tot nu stiam ce analize se fac prin alte parti.
In schimb, m-au enervat rau cei de la Consultatiebureau, unde m-am dus cu fi-miu, si medicul de familie de aici din Almere. Dar asta cred ca mai mult pt ca sunt eu super crizata de cate ori mi se pare ca bebe ar avea ceva. Si pt ca ei nu ii acorda suficienta atentie.
Dar aici timpul costa bani, asa ca nu am la ce sa ma astept mai mult. Cred, totusi, ca daca ar fi ceva in neregula cu el, la modul serios, ar observa. Sper, oricum.