Aici, in Olanda (2)
Raspunsuri - Pagina 12
danyce spune:
Hallo, meisjes,
Scuze ca nu am mai aparut pe aici, dar nu am prea avut eu vreme de calculator in ultimul timp. Eu sunt foarte fericita, deoarece mi-au fost echivalate studiile si sunt pe drumul bun in ceea ce priveste autorizatia de traducator aici (pentru documente oficiale, ca celelalte tipuri de texte le traduc eu si fara). Mai sunt fericita si pentru ca sora-mea e aici si pot vorbi non-stop cu ea si mai putem face si alte lucruri impreuna.
Dani (Iris), ar fi super daca ar veni si sotul tau. Asa n-ar fi al meu singur.
Noi vom merge direct la Kurhuis deoarece sotul meu stie unde se afla hotelul si e mai simplu pentru noi. Asa ca ne vom intalni acolo. Lena, daca vrei, putem programa o intalnire si poti veni cu noi cu masina.
Acum va las, dar nu inainte de a va pe toate,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
cspilca spune:
Salut fetele,
ma numesc Cristina si din intamplare am dat de site-ul desprecopii si am citit povestea nasterii micii olandeze Freya :) si i-am scris Lenei, si acum iata-ma si pe forum.
Eu locuiesc in Hilversum, impreuna cu sotul meu Claudiu, roman si el. Din cate am citit pe fuga despre voi, sunteti cam toate maritate cu olandezi :) cum de i-ati gasit, fetelor??! eu a trebuit sa mi-l aduc pe al meu de acasa!! glumesc, fiindca cronologic, el a venit primul aici, dar l-am urmat si eu imediat (asta fiind acum vreo 3 ani...)
tare mult mi-ar place sa vin si eu la intalnirea de dupa pasti, insa am un motiv bun sa absentez: pe 20 aprilie e data presupusa a nasterii fetei mele (asa zice ecograful, ca e fetita). asa ca fie ca nasc mai repede, fie mai tarziu, nu cred ca o sa fiu in stare sa vin la intalnire..
deci acuma ca ati aflat ca sunt gravida, cele care ati nascut aici, sariti repede cu sfaturi :)
va pup pe toate,
Cristina
Iris2002 spune:
Goede middage lieve meisjes,
Dana, ma bucur ca ti-a placut kom in de kas... eu am fost acum citiva ani, si parintii mei erau aici, si am fost cu totii superincintati... mie mi-au placut mult serele de flori, desigur, si cele de...ardei !
Cu rosiile nu stiu cum e, insa prietenii nostri olandezi spun mereu ca rosii asa de gustoase ca in Romania ei nu au mai mincat nicaieri...si pepeni ! Chiar am adus seminte de pepeni unui prieten care are sera, sa vedem daca vor creste...
Daniela, o sa il intreb pe al meu daca vrea/poate sa vina...iti dau eu de stire.
Cristina, bun venit printre noi !!! Cu sotii olandezi e simplu, ei ne-au gasit pe noi si ne-au rapit... Cu privire la bebe nu prea sunt eu in masura sa dau sfaturi, celelalte fete iti vor fi de mai mult ajutor. Iti doresc o nastere usoara si o fetita frumoasa !
liefs
tutus spune:
Hallo!
Mi-am luat inima in dinti si am zis sa intru si eu printre voi. Ieri am vorbit cu DanaB si i-am spus ca tot ce se poate sa apar si eu la intalnire. Ziua, locul, ora alese sunt bune pt noi (eu si sufletelul din burtica), daca o sa ma simt ok (Doamne ajuta). Oricum pana atunci o sa mai povestim noi.
Salut Cristina. Bine ai venit pe forum. Sa ai sarcina usoara in continuare si nastere usoara si desigur bebe sanatos (ca poznasa o sa fie ea mai tarziu ). Daca vrei ceva anume sa stii, intreaba si noi (cele cu bebe) o sa-ti raspundem.
Pa pa!
"Ma-ma" cu sau la bord de 33 sapt.
ancuta06 spune:
V-ati mai inmultit fetelor. Bine ati venit Cristina si Tutus! Nastere usoara!!!
Tutus, tu in ce oras locuiesti?
La intalnire vine careva si cu bebici?
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Iris2002 spune:
Goede morgen,
Tutus, bun venit printre noi ! Sper sa te(va) simti(titi) bine si sa vii la intilnire...
Fetelor, ati auzit de ce a propus D66? Toti allochtonen trebuie sa aiba un arbeidsverleden de cel putin 7 ani pentru a avea drept la asigurari sociale... ce aberatie !!! Nu cred ca sunt sanse sa fie ratificat, dar e ridicol...
Va las ca am muuuuuult de lucru...
kusjes
Ana spune:
Iris e ingrozitor. Nu inteleg de ce permanent se fac discriminari. Din moment ce eu am platit taxele la salarii de ce nu as avea si drepturile care deriva din aceste taxe? Am auzit ca se tot discuta despre proiecte de legi despre drepturile strainilor. Daca mai ai detalii, scrie-ne.
Veniti de Paste la biserica romaneasca din Olanda?
Ana
Rukki spune:
Da fetelor, cam asa e...Sincer, mie nu prea imi place climatul asta de intoleranta. Culmea, ca eu nu intalnesc in viata de zi cu zi oameni care gandesc asa, dar daca te uiti la stiri saptamanal mai fac cate o descoperire despre cum ar tebui sa limiteze drepturile pentru allochtonen...Chiar ridicol! Eu inteleg ca sunt oameni care profita de sistemul social olandez, dar parca totusi nu trebuie ca din cauza asta sa sufere oameni nevinovati, care muncesc si platesc taxe.
Ana, eu cred ca vin, sau cel putin incerc sa ajung la biserica pentru slujba de Pasti, dar la cea din Haarlem, e mult mai aproape de mine...
Va pup fetelor!
tutus spune:
Buna dimineata!
Multumesc pt primire.
Noi (burtica, eu si sotul) mergem maine spre, ca sa petrecem sarbatorile de Paste printre ai nostri, dar mai mult ca sa-l aducem acasa pe Raulisca. Asa ca de pe acum va urez Paste Fericit si sa ne "vedem" cu bine peste o saptmana.
Noi anul trecut am fost in prima zi de Paste la biserica din Schiedam. Pe http://romania.emiweb.org/ puteti sa vedeti programul de pasti. O mica sugestie: daca mergeti cu pitici, luati ceva de mancare cu voi pt ei (anul trecut a trebuit sa venim acasa cu piticania si sa mearga doar sotul inapoi sa asiste la toata slujba si sa ia pasca).
"Ma-ma" cu sau la bord de 34 sapt.