Fetele din USA,poftiti la o barfa!(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Tu ai precizat ca vrei un bilet cu Taromul pentru ca este direct (adica fara escala de la New York). Acea cursa nu mai exista.
Toate celelate sint cu o escala cel putin. Asa ca bineteles ca exista curse spre Ro cu o escala, dar nu Tarom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Baly, noi mergem acasa saptamina viitoare si am luat bilete la British Airways. Preturile sint bune, pina pe 31 martie este extra-sezon, urmind ca de la 1 aprilie preturile sa cresca simtitor.
Incearca si KLM, Swiss Air iarasi am auzit ca e bun, sau chiar France Air.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Laura_O, cu H4 e cam dificil sa obtii sponsorizare. oricum, se iau in considerare veniturile familiei si, dupa mintea lor, sotiorul tau are destul ca sa te tina in scoala :))). tu incearca, dar asteapta-te la astfel de "replici". bafta!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Recomand swiss-air. Servicii excelente, tranzitul in Zurich extrem de la indemina, comfortul in aeronava chiar ptr economy class excelent cu video on demand, jocuri pentru copii, desene animate o multime, vedere din toate partile avionului (au camere montate) -eu le cam ocoleam pe-astea..., iar pretzul-cel mai ieftini.
Au jocuri pentru copii, puzzle, lego, carticele, meniuri ptr copii.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Asa este. Swiss este o campanie foarte buna, dar din pacate nu stiu daca mai este asa de ieftina. Anul trecut in februarie eu am mers cu ea si a fost foarte , foarte bine si mai avea si cele mai mici costuri. Din pacate in decembrie cand am incercat sa iau un bilet la ei, preturile m-au speriat, asa ca am renuntat.De altfel nici nu se mai numeste asa, caci a fost cumparata de habar nu am de care alta companie, ea fiind aproape falimentara. Cred ca Cross Air Line, sau cam asa ceva. Deci s-ar putea sa nu mai fie totusi asa de convenabila calatoria cu ei, desi conditiile sunt excelente, recunosc. Acum fiecare dupa buzunar.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Laura,

Ca sa ai parte de pretzurile mici la colegiu trebuie sa ai green card si casa in county-ul respectiv. Eu platesc 105$/credit.(preturile de care vorbesc sunt la un community college) Daca ash fi avut green card dar nu casa ar fi 70$/credit, cu green card si casa este 50$/credit. Se considera ca daca esti rezident in county-ul respectiv plateshti taxe la casa, hence ai drept de taxe reduse la colegiu.
Cu imprumuturile nu cred ca sunt shanse pt noi cei cu H4.(noi cei cu H4 cadem la categoria "out-of-state/foreign)

Cum aflu ceva, te anuntz,

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

SI EU CU VESTI BUNE DE LA DOCTOR, cum am promis!!!! URAAAAAAAAAAAA
Astazi am facut si eu prima vizita la dr, va astern in ordine tot ce-am facut:
- luat in greutate 10 Kg: asa mai zic si eu ....traiasca burta mea mareata
- hemoglobina - valoare normala 13
- tensiune arteriala buna ( ca de pilot ) 120-20
- inima mea - normala la auscultatie
- testul Papanicolau : primesc rezultatul peste 2 saptamani
- control ginecologic: -uterul normal ca dimensiuni si plasare, cervix ok
-bebe saltaret dar bine pozitionat.
Si surpriza cea mare: i-am ascultat inima micutului, m-au trecut si mama emotiile cand l-am auzit.
Concluzia Dr. TOTUL ESTE NORMAL, ABSOLUT NORMAL.
Joi dupa amiaza mergem la urmatoarea programare: teste de sange si cred ca-m inteles bine ECOGRAFIE.
Nu va pot spune cat sunt de bucuroasa!
Va aduc si celalate vesti joi cand ma intorc, poate o sa stim si ce este baietel/fetita.
Va pup dulce
Ana burtoasa

"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Veve sa itzi traiasca baiatu shi sa creasca mare, sanatos, shi frumos... este un bombonel mic shi dulce.
PS: Bilete ieftine gaseshti la KLM cu o escala spre RO... sua daca preferi sa mergi cu mashina din Germania potzi sa ai direct pana aoclo shi dupaia s ainchiriezi mashina spre RO (noi mergem direct pana in germania shi dupaia cu mashina ... este super fain asha)
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Ana, ! bravo! sa ne tii la curent daca va fi Andrei sau fetita :))).

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

salutari mamicilor,burticilor......eu mi-am insemnat condica dar acum la ora asta?(imi este putin somnic......va doresc o noapte buna americancelor...ce visati sa stingeti in brata(perna')pa.va pup pe toate.mona78

Mergi la inceput