"Tatal" spiritual Hamas a fost ucis!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by conchita
eu n-am auzit de nici o mare branza castigata de americani de pe urma acestei prietenii, ai putea da un exemplu?
printre altele, vanzarea de armament
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
dodo spune:
De acord, Andrada, daca-mi spui si unde am scris mesaj rasist sau xenofob, ca eu nu vad, poate-mi scapa...
papadie spune:
Dodo, andrada a scris ca ar tb sa scoti si tu citatul xenofob :-))) care nu-ti apartine, citat fiind :-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
dodo spune:
Pai, Papa, vad ca mesajul citat de mine e la locul lui, de unde l-am luat, in topicul despre Madrid, la pag 4..Daca dispare de acolo, il sterg si eu, normal..
papadie spune:
Poi numai ce ne-ai anuntat mai sus ca e din pagina 4 de la acest subect. Unde nefiind lipseste :-))) Data viitoare da un link ceva.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
dodo spune:
Sorry, trebuia sa zic de la pag 4 de la subectu' despre Madrid din pag 4 a forumului "Discutii Generale"..
gorjan spune:
Pt cei din Israel
Credeti ca asta este rezolvarea?
Aduce ceva bun pe termen lung sau scurt stilul Sharon?
Ce urmeaza?
Va fi vreodata pace?
Ma gindeam ca astea ar trebuii sa fie intrebarile pe care vi le puneti
in timp ce va bucurati.
Va doresc mult mult noroc. Sint sigura ca oricit de mul ati avea tot
va mai trebuie.
Legat de aer versus aier : fara comentarii. Parca era si o regula pe
tema asta
ruxij spune:
Am incercat sa nu ma mai amestec in discutia asta fara sfarsit, nu pot insa sa nu spun ca nu va inteleg. Dc. pe Dodo si pe Hannen le inteleg, pt. ca sunt casatorite cu arabi si le-am mai urmarit interventiile la alte subiecte pe teme religioase, pe ceilalti, romani sadea nu va inteleg deloc. Oare ce avem noi romanii in comun cu arabii? Nu ne asemanam deloc, firea poporului roman este total diferita de cea a arabilor, psihologia noastra este total diferita, istoria la fel. Inteleg sa se apere intre ei cei ce se aseamna, nu cei ce nu au chiar nimic in comun. Poporul roman nu este prin structura un popor agresiv si cu tendinte razboinice, ba chiar unii spun ca de-a lungul istoriei am stat prea mult cu "capul plecat". Atunci de unde atata partizanat cu cauza araba, intelegere pentru terorism, cand acesta este un razboi total strain noua? Doar din antisemitism, care by the way tot nu inteleg de ce este atat de raspandit printre romani? Nimeni nu a fost capabil sa imi explice pe intelesul meu de ce sunt romanii antisemiti.
Oare n-ar fi mai bine sa va consumati energia negativa impotriva unora care ne-au adus noua romanilor deservicii, ca de exemplu impotriva rusilor, care prin expansiunea lor pe toate planurile ne-au adus de fapt in situatia in care suntem acum? Nu aud pe nimeni sa comenteze cu inversunare impotriva rusilor, toata lumea are ceva cu evreii. Si cu americanii. Imi este foarte greu sa inteleg, poate imi explicati de unde va vin ideile astea pro-arabe, pro-terorism, antisemite si antiamericane si de ce despre rusi nimic de rau, toate bune si frumoase.
ruxij
hannen spune:
Uite asa fac unii clasificarile.A pai aia sunt arabi,sunt inchisi la culoare ,nu am personal nimic in comun cu ei,de ce naiba le-as tine partea.Dar din fericire sunt si oameni cu simtul realitatii.
Nu am nevoie de intelegerea nimanui si nici sa fim enumerate si exemplificate ca niste paria a acestei demne societati majoritara crestina.
Dar cu evreii ce aveti in comun sa le tineti partea,din moment ce asa fac unii alegerile si asa isi aleg favoritii.Din cauza ca sunt albi,sau ce?Ce evenimente istorice va apropie atat de mult,ar fi unul dar nu cred ca are rost sa-l pomenesc,asta ca sa nu-mi iau rosii in freza.![]()
Si de ce in mintea majoritatii ,musulman=terorist;evreu=victima???
Chiar nu vi se pare ca bate la ochi?
Fiecare insa are puterea de a discerne si de a judeca pt el insusi.
Iar interventia Bobitei ,cu sa va fie rusine,eu nu am inteles-o.Cui ii era adresata?Fiindca a fost facuta la plural,iar majoritatea care au postat la acest subiect vad ca isi exprima dezaprobul in legatura cu violenta.Poate ar trebui specificat ,ca sa nu bagam toata lumea in ceata.
http://community.webshots.com/user/nicoleamira