Fetele din Elvetia - poftiti la o barfa, pls!
Raspunsuri - Pagina 5
helbi spune:
Hai mai Osolita ca ma speriasi:-))!! Am crezut ca nu am vazut eu bine preturile:-(......Mai, da pe bune si amicii mei au zis ca-i mult mai scup si au stat si in Germania vreo 2 ani......
Ralu
lorelei_19 spune:
Hei, dragele mele, e adevarat ca in Germania pretzurile cel putin cu 50% mai ieftine fatza de Elvetia. De ce credetzi ca din cand in cand mergem si facem cumparaturile in Germania??? ![]()
A! Salariile la noi sunt si ele mai mult decat duble, asha ca balanta e cam la fel. 
Va pup si va doresc numai bine!
Lorelei
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
lorelei_19 spune:
E adevarat. Daca esti de exemplu un informatician bun, poti castiga si la 5'000 euro pe luna.
Salvati un inger:
lorelei_19 spune:
Ralu, un "amanunt" inca: impozitele sunt si ele foarte mari si se platesc separat! Iar acele salarii le primesc doar cei foarte buni. te pup si-ti urez o zi minunata! si data viitoare cand mai vii pe-aici, da si tu un telefon, poate bem o cafea amandoua ![]()
Salvati un inger:
mirela68 spune:
Fetele, elvetiencele?...din nou eu...
Ne-am hotarit, luna viitoare mergem sa vizitam Elvetia.
Am vazut cam cit costa piinea, laptele,berea,intrarea la zoo...dar dati-mi idei unde dormim - moteleruri,pensiuni,etc.(exclus hotel >3*) si mai ales preturi la cazare.
De-acum va multumesc pentru raspunsuri !
Mirela
Adela spune:
Aici, case de vacanta la preturi rezonabile: www.bnb.ch
Sau ceva mai... rustic: www.camping.ch
sau
http://www.campingeichholz.ch/index01.htm
In ce zona vreti?
~~Adela &
Julia
mirela68 spune:
Adela, multumesc foarte mult, am gasit o gramada de informatii utile.
In principiu vrem sa vizitam intreaga Elvetie.
VA pup, Mirela
lorelei_19 spune:
Mirela, sejur placut si sa ne spui si noua impresiile pe care ti le-a facut tzara. 
Salvati un inger:
mirela68 spune:
Multumesc, Ana, am sa va povestesc.
Deabia astept sa plecam, asta va fi peste vreo 3 saptamani.
Concedii placute !
Mirela