Fetele din USA,poftiti la o barfa!(9)
Raspunsuri - Pagina 6
Cleomax spune:
aida, e grozava ideea cu poze, superlia, vezi ce faci,poate pui cateva
daaa e foarte frumos la panama city, am fost cand al nost' copil era mic. dar la destin ai fost, aida? e doar la juma' de ora sau asa ceva. daca aveti ocazia, nu ratati
mn spune:
quote:
Originally posted by alinuta
Fetelor, poate stiti sa ma ajutati: am gasit mai demultisor in new york niste cuburi din cristal cu turnurile gemene, sau empire state building, casa alba etc in miniatura. Cum nu prea mai ajung sa cumpar, ma gindeam ca aveti voi idee de vreun site unde pot gasi asa ceva, sau "suveniruri" de-astea americanesti.
multumesc fetelor ca inca ma mai vreti...nu am nimic impotriva intepatului cu ....(no, ca iar nu pot sa spun) ... in coaste.
alinuta: incearca la Dollar Store, eu vazusem cindva pe acolo.
----------------
mn...o fetita...intepata..
super-lia spune:
Pernsacola e frumoasa. Eu iubesc plaja ... sunt inebunita dupa soare , nisip si apa si asa cred ca e si Alex ... din pacate sotul nu-i pasionat de asa ceva asa ca-l lasam acasa la computer.
Din pacate nu am avut timp sa fac poze cu privelisti din Pensacola. Dar data viitoare am sa o fac.
Atasez cateva poze la albumul meu cu noi la plaja si la Zoo.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/mastcoal/my_photos
mamica fericita a unui baietel!
iubibubi spune:
fetele, help!
asta miku' a racit (are muci muuulti, se aud de parca fierbe oala cu sarmale; n-are febra, e voios, mananca) si nu stiu ce sa-i fac. e a doua oara cand imi face figura pe anu' asta. prima data am fost cu el la medic si m-am intors cu robitussin sirop si dimetapp sirop. nu m-au ajutat prea mult... stiu ca nu-s prea multe de dat la raceli d-astea, da' poate stiti voi ceva ce io habar n-am... :)
multam!
va pupicesc si we placut!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Andrada spune:
Apa cu sare in nasuc, se gasesc si picaturi.
Mai dai dimineatza niste miere cu vitamina C.
Si multe lichide toate ziua.
Daca e rosu in git pune niste cartofi rasi cu putin spirt diluat in apa in jurul gitului o jumatate de ora. Dispare ca prin farmec.
Si zi-le sa-ti trimita din Romania un spray nazal cu apa de mare e frantzuzesc si are o balena pe el. E MINUNAT!!!! Imi pare rau ca n-am luat mai multe.
Sanatate la mucos!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Laura _Oprescu spune:
fetelor, a nascut veve....un voinic de trei kg ...toata nasterea a decurs bine, sunt amandoi la spital ...ce sa va zic ,sunt tare bucuroasa ca a aparut pe lume si baietelul ei!...sa ne traiasca!
simonaM spune:
Simona, te-ai dumirit ce facushi cu webshots-ul ala ca de ieri tot astept sa te vaz mireasa da' nu te lasi aratata!no vezi Alinuta,eu care ma tot chinuiam ieri si azi de dimineata buna....si tot nu am reusit.lasati ca o sa va trimit pe la sfirsitul luni ca atunic o sa le bag in e-mail si atunci va trimit la fiecare in parte.no ce sa fac..si am destul ca nu am putut.mai fetelor ,sariti si voi cu un sit unde imi pot pune si eu ceva pozute.mona78
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
fetelor, a nascut veve....un voinic de trei kg ...toata nasterea a decurs bine, sunt amandoi la spital ...ce sa va zic ,sunt tare bucuroasa ca a aparut pe lume si baietelul ei!...sa ne traiasca!
Laura
Felicitari Veve!!!!!!
Mai zi amanunte laurel
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Laura Takacs spune:
iubi, nu are un an, nu? da cu saline solution, cum ti-a zis Anda si pe urma scoate-i cu pompita, daca ai supozitor cu paracetamol (parca-i peste 6 luni, nu?) pune-i unul, daca nu, da-i doar lichide- ceai de tei daca ai, cu miere, prea multe nu-s de facut