Fetele din USA,poftiti la o barfa!(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io venii din delegatii:))
Va salut si distractie placuta in continuare. Se vede ca va distrati, altfel ati avea mai mult timp de scris:))

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by simonaM
pozele sunt facute in fata unei biserici din kitchener.eu m-am casatorit in canada(pt ca sotul meu nu avea acte pe atunci,iar eu aveam green card).......iar acum la detroit=troy.o sa va mai trimit niste poze sa vedeti cit am fost de grasa si cit sunt acum de slaba.....de la 217 pound...la 160.mona78
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/mona78usa/my_photos.....am sa va mai trimit niste poze(le-am facut azi si o sa le pun indata aici.)o noapte buna fetelor americancelormona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

maah, voi jucati de-a v-ati ascunselea? unde ati disparut asa in gasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by conchita

maah, voi jucati de-a v-ati ascunselea? unde ati disparut asa in gasca?

io-s p-acilea, pasare de noapte. bagi si tu o "barfa", ceva, de la intalnirea cu dc? cum va distrarati?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by iubibubi
io-s p-acilea, pasare de noapte. bagi si tu o "barfa", ceva, de la intalnirea cu dc? cum va distrarati?

asa, deci si sotul tau se uita la Sopranos la ora asta? :))

a fost extraordinar, n-am cuvinte. sunt niste oameni absolut minunati si abia asteptam reeditarea intalnirii. la povesti eu zic sa-i asteptam pe ei ca eu nu prea le am cu descrierile si e mai frumos sa spuna ei cum i s-a parut lui Andrei peste tot.

pupicuri si Andreiasului tau, e un copil super-dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Hai si eu inainte de a ma duce la culcare sa va dau o salutare.

Simonavazutam pozele. Felicitari pentru faptul ca ai tinut cura de slabire si ai reusit sa slabesti... arati bine ... da mai ai un pic de slabit... bafta... (sper sa nu te superi).

Astazi a fost o zi superba ... cu vant de la nord -asta inseamna fara gaze care pisca- si un soare nemaipomenit ne-am lafait pe afara pana ne-am saturat. Alex a avut fun toata ziua chiar daca m-i sa sculat la patru dimineata si a refuzat cu desavarsire sa mai adoarma.

Acum ma duc si eu la culcare ... sotul ma trage de maneca... va pupic si asteptam detalii despre cum a-ti petrecut in weekend.

Pupici!

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

nu v-am citit inca, dar am vazut ca-i rost de poze pe undeva, cand am un pic de timp ma duc sa le vad si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata si saptamana buna sa aveti!
SimonaM, jos palaria, fata mea!
Hai va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Buna dimineata tuturor!
vad ca e soare astazi ...oare tine? sau peste o ora ninge? ieri asa a fost...o ameteala de vreme! se zapacise Timpul !

ati hotarat ce meniu facem de Paste?...hai sa ne dam cu parerea sa iasa ceva fain..de la aperitiv la desert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

thankyou fetelor.astea sunt poze putin mai vechi de anul trecut....de pasti o sa mai pun poze cu mine ...acum sunt mai slaba.lia ,stiu ca mai trebuie sa slbesc....ca vreu sa te ajung pe tine.....haide ca iti mai dau de la mine.orcum pina in decembrie ce merg in romania.....vreau sa ajung poate la 135 de pound...pina atuncia chin si vai....dar s-o meritat.sunt foartebucuroasa.si eu fetelor ma tot gindesc ce sa fac de pasti...dar foarte putin ca suntem numai doi.fetelor gagicilor...am vazut ca altele faceau modele pe ou cu ceara si pe urma le punea in culoare.......stiti careva cum se numeste ceara aia?sau e buna ce-a depilatoare?(pt decorat ouale)sa fiti iubite!!!!!!!!mona78

Mergi la inceput