nume ...ciudate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

colega de facultate : Spermezan Fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ce m-am amuzat cu povestioarele voastre!
Am ras cu lacrimi la faza cu Cotzofana si Prepelitza!!!
Nu cunosc persoane cu nume asa de ciudate, dar a fost amuzant!
Sa auzim numai de bine!

Nally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

TARE COMICI SUNTETI .....:))))))

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Amuzant, dar ce ziecti de mine, ca dupa casatorie o sa ma cheme Cotetz? Deja se amuza colegii de serviciu de mine, si sincer nici mie nu mi se pare grozav, dar ce naiba sa fac? Nu pot sa ii spun ca vreau sa imi pastrez numele. Si apoi imaginati-va combinatie la nasterea copilului : numele mic (David, daca e baiat, Claudia, daca e fata), numele meu (Frunza) si numele sotului (Cotetz). O sa fac stalp de bataie la scoala din el/ea. Nu prea mai e funny, nu?

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Eu am avut in liceu un coleg pe care il chema Cotet. In scoala general era unul Bunaziua, iar mama avea un coleg pe care il chema Carnat.

Mirona si BB Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Si mi-am mai adus aminte de cineva:
- fosta colega de sc generala: Ciora Pandar Roxana si ea radea de propriul nume, zicea ca cioara o pandeste pe Roxana
- fost coleg de liceu: Grancea Antonio Laiosz Niculita (nu este un nume ciudat in sine, dar era ciudata combinatia)
- fosta patroana: Stanciulov Bibiana Dolores (mama Dolores - asa ii ziceau fostii elevi - fusese profa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

eu am avut un coleg Cucuteanu .....era subiectul de ras. cand nu aveam de ce sa radem ne luam de el.cred ca se simtea tare rau ,saracul...

lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Eu am avut la scoala generala o colega pe care o chema...Coculeana !
Cred ca mama ei voise sa-i spuna "Cocutza", doar era mica atunci cīnd se nascuse, dar se facuse īntre timp asaaaa de maaare...

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mai eu in afara de Curcan ,ca mi-am amintit,am avut asa :Cioc,Negrila,Ghita(deci a se citi Ghitza),care eram prietene,eu una pe numele de fataBonu..deci era haios,si baieti am avut pe Grimm,nu glumesc,cred ca daca ar vedea mesajul mi-ar da foc..si cel mai rebel din clasa,care-mi este prieten si acum,se numeste inca Badarau...de la badarani..nice cuple

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Ce sa mai vorbim, am avut un coleg īn clasa I-a pe care īl chema Bouros Vasile (de cumva citeste īl rog neaparat sa ma contacteze !)
Dar niciodata nu m-am/ne-am gīndit la un bou ros(u), l-am luat cum era, un tip sufletist, destept, desi sarac lipit pamīntului (doamne, exista asa ceva !), un baiat care a razbatut prin viata fara nici un "atu" īn mīna -un baiat de milioane, sa-l pui pe rana !!! Cu acest Bouros am fost...da, oameni, exista si asa ceva- colega din clasa 1 pīna īn clasa 12 !!! Singurul, dealtfel, care mi-a fost 12 ani coleg de scoala. Daca ma "aude" sa ma contacteze, iar daca stiti de un om cu numele asta (ultima oara l-am īntīlnit īn Iasi), trimiteti-l la mine, mi-e dor de "fratiorul" meu !

Nelke

Mergi la inceput