AJUTATI O GRAVIDA DE 17 ANI!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

[quote]Originally posted by ruxi

Draga mea Adriana, desi nu mai am deloc hainute sub 1 an de-ale Clarei, le-am dat pe toate altor copii necajiti, pe cele mai multe fetitei din Galati- tot de pe dc, si cu banii stau super prost acum la sf. de luna, am sa fac totusi o sacosica, din pacate nu foarte generoasa si am sa trec eu pe la Centru, imi este in drumul spre serviciu. Dar, pana vineri nu ma pot misca, atunci iau un avans din salariu si atunci voi face si cumparaturile.
Cand se poate intra la centru, intre ce ore? si cum se procedeaza?
In al doilea rand, ce masuri are Roxana, poate ii pot da niste lucruri de-ale mele de imbracat, incaltat.
Ureaza-i multa sanatate si din partea nostra si sa-i traiasca fetita mare si sanatoasa!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Ruxi, draguto,

Uite ca incet-incet, fetele o ajuta cu ce are fiecare pe micuta Alexandra. Cred ca suflet bun avem fiecare in noi, numai ca suntem prea ocupate si obosite...
Nu e nevoie sa ajungi la fetita musai saptamina asta... Daca poti saptamina viitoare, e mai bine, si pentru tine, si pentru ele. Roxana si fetita tot acolo vor fi...
1.Programul de vizita la Centru HOLT:
Luni, miercuri, vineri, simbata si duminica, intre orele 14-18,00. Se intra de pe strada cu Manastirea Casin, centrul Maternal Holt este prima cladire pe dreapta, are ca semn de recunoastere multe ghivece cu flori pe la scari...

2. Roxana are 65 de kg si 1,70m. Mi-e greu sa cred ca i-ai putea da ceva de la tine, draga mea... Nici "garderoba" mea nu e adaptata situatiei...

Iti multumesc, ai grija de voi!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Multa sanatate micutei printese! Roxana sa-ti traiasca copilasul si sa veti grija una de alta, ai sa vezi ca timpul trece si cu siguranta Dumnezeu va va ajuta pe amandoua sa iesiti din impas. Esti o mamica curajoasa si ai respectul si admiratia multor mamici de aici de pe forum, adica din toata lumea ca suntem imprastiate care incotro. Sa aveti o viata senina!

Adriana, daca nu e prea mult, as vrea sa printezi mesajele noastre si sa i le duci, daca nu cumva ai facut-o deja.

Cat poate sta ea acolo, la Holt?

Felicitari tuturor forumistelor si nu numai care o ajuta, bravo voua, ma inclin cu respect!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

O sa-i dau un print cu ... modificari. C, de pilda, n-o pot lasa sa citeasca ce-am scris despre "Event", ca nu spalam cu el decit hainutele sau...
Va multumesc ca sunteti alaturi de ea, cu gindul sau cu fapta!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

da, adriana, sigur, la asta ma refeream si eu

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik spune:

Felicitari tinerei mamici, in primul rand felicitari ca a avut taria sa pastreze copilul in ciuda situatiei in care se afla, iar in al doilea rand felicitari ca a avut curajul sa creeze o asemenea minune la o varsta asa frageda, toata admiratia mea, sant mai in varsta si ador copii si imi doresc f mult dar deocamdata nu am curaju... sanatate multa si daca pot ajuta cu ceva???

Mergi la inceput