Teste
Raspunsuri - Pagina 2
Delia21 spune:
Fratilor,pt primul test,sa fim seriosi,mai intai nu inchideti apa ca sa nu va inundati si sa nu iasa haos-piscina in apartament?Si personal,nu gasesc asociatia intre apa si sex?Si apoi nu e normal sa dai fuguta sa-ti salvezi rufele pe care te-ai chinuit sa le speli?Si apoi binenteles si bebe e important,si cred eu ca o mama le face pe toate cu pruncu-n brate,in spate. Oricum e dragutel testu.Mi-a placut
Sorina-Alexa spune:
Foarte interesante testele
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Catalin spune:
postate de Cristiana Negrila:
Va rog nu trisati!
Testul asta de inteligenta mic dar foarte interesant vine cica direct din intranetul firmei Daimler Chrysler.
Nu ajuta pe nimeni daca trisezi!
Numara cati de "F" sunt in urmatorul text:
FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS
Ai reusit? Citeste mai jos doar dupa ce ai numarat deja.
Ok ? Cate? 3 ?
Greseala!!! Sunt sase - fara bancuri!!
Du-te inapoi si citeste inca o data!
Solutia o gasesti mai jos ...
Creierul nu poate prelucra cuvantul "OF".
Interesant, nu-i asa?
Cine a numarat toate cele sase "F" din prima este din punct de vedere statistic un geniu. Trei este normal, patru este rar. Ai reusit din prima?
Testeaza-ti abilitatile logice pentru a gasi solutia
> > la problema de mai jos:
> >
> > Un mut intra intr-un magazin pentru a cumpara o
> > periuta de dinti.
> > Imitand actiunea de frecare a dintilor reuseste cu
> > succes sa exprime vanzatorului ceea ce doreste si
> > astfel cumpara periuta.
> > Acum, in magazin intra un orb care doreste sa cumpere
> > o pereche de ochelari de soare, cum ar trebui sa
> > exprime vanzatorului ceea ce doreste sa cumpere?!
> > Ganditi-va putin si dati raspunsul inainte de a citi
> > raspunsul mai jos!
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > E foarte simplu... Doar deschide gura si ii spune
> > vanzatorului ceea ce doreste!
DanaR spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Initial creeata de iuliana c, 26/01/2004, 18:52:42
Există 5 case fiecare de altă culoare ;
In fiecare casă locuiește doar o singură persoană fiecare de altă naționalitate ;
Fiecărui locatar al fiecărei case îi place o anumită băutură , fumează o anumită marcă de țigări si deține un anumit animal de casă ;
Nici una din cele 5 persoane nu bea aceiași băutură , nu fumează aceeași marcă de țigări si nu deține același fel de animal de casă ;
Britanicul locuiește in casa roșie
Suedezul are un câine
Danezul bea cu plăcere ceai
Casa verde se afla in stânga casei albe
Locatarul casei verzi bea cafea
Persoana care fumează Pall Mall are o pasăre
Locatarul ce locuiește in casa din mijloc , bea lapte
Locatarul din casa galbena fumează DunHill
Norvegianul locuiește in prima casă
Fumătorul de Marlboro locuiește lângă cel care are o pisică
Locatarul care are un cal locuiește lângă cel care fumează DunHill
Fumătorul de WinField bea cu plăcere bere
Norvegianul locuiește lângă casa albastră
Germanul fumează Rothmans
Fumătorul de Marlboro are un vecin care bea apă.
Ce naționalitate are proprietarul peștelui de acvariu?
Albert Einstein a conceput acest test in secolul trecut . El susținea ca 98% din locuitorii planetei noastre nu sunt in stare sa rezolve acest test .
Mult succes la rezolvarea testului !
iuliana18 saptamani
DanaR spune:
Scuze, am uitat sa pun intrebarea.... care e rezolvarea la dilema de mai sus? Sau sunt eu asa
Da' spuneti-mi si mie...
E una d'aia seaca?
DanaR
Kehleyr spune:
Eu m-am chinuit 3 ore sa rezolv problema si am facut o facultate tehnica, dupa cum s-ar zice . Am luat-o logic, dar probabil ca nu trebuia asa. Nu e poanta, e real testul. Daca stie cineva nu numai solutia, ci si cum se reolva, poate o posteaza... Eu am incercat un fel de backtracking cu asocierea tuturor variantelor posibile dar m-am pierdut pe drum .
Lorelai spune:
eu am gasit ca germanul e proprietarul pestelui de acvariu. mi-a luat cam o jumatate de ora si am procedat prin eliminare.
a mai gasit cineva solutia asta? e posibil sa fie mai multe?
Lorelai
iuliana c spune:
German.
Rationament:
Stim ca pozitia casei verzi este in stanga casei albe.In casa din mijloc se bea lapte, deci nu poate fi verde. Nu poate fi nici alba, pentru ca in stanga ei se afla casa albastra (norvegianul este primul, iar langa el e casa albastra). Deci poate fi galbena sau rosie, casele din dreapta ei sunt: cea verde, urmata de cea alba. Daca este galbena, inseamna ca prima casa, in care se afla norvegianul ar fi rosie, dar britanicul sta in casa rosie, deci nu se poate, prin urmare casa din mijloc este rosie si este locuita de britanic, iar norvegianul sta in casa galbena si fumeaza Dunhill. Norvegianul nu bea ceai (Danezul bea ceai), lapte (Britanicul din mijloc), bere (fumatorul de WinField), cafea (casa verde), deci bea apa. Dar fumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa, deci in casa albastra se fumeaza Marlboro. In casa rosie se fumeaza PallMall, pentru ca neamtul fumeaza Rothmanth, iar cel care fumeaza WinField bea bere. Daca se fumeaza PallMall, atunci acolo se afla o pasare. Cum in casa verde se bea cafea, nu se poate fuma Winfield, deci se fumeaza Rothmanth, iar locuitorul este German. Inseamna ca in ultima casa locuieste Suedezul, care are caine. Cum cel care are cal locuieste langa fumatorul de Dunhill, inseamna ca in casa albastra se afla un cal. Fumatorul de Marlboro, din casa albastra, locuieste langa cel care are pisica, cum britanicul are pasare, inseamna ca norvegianul are pisica. A ramas doar Germanul ca sa aiba peste, cu acvariu cu tot.
iuliana & din burtica (35+ sap.)
ancuta06 spune:
Felicitari, Iuliana. Ajunsesem si eu pe la jumate, dupa care m-a luat durerea de cap, ca m-am incurcat de tot.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
casandra spune:
Pai sa stii ca mi-a dat un pic de gandit, pana am gasit solutia si am postat-o cand a pus prima data Iuliana testul pe site. Noroc cu ea ca a salvat atunci si a dat-o acum, ca m-a scutit sa o scriu din nou.