Cum vi se pare viata in Japonia? (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

BINE V-AM GASIT PE TOATE!!

Sunt in japonia pe "post de sotie" de 2 ani jumate si mamica am devenit acum 1an si 10 luni!!
Sa raspund subiectului: nu imi placea deloc Japonia cand am venit aici ca dansatoare.am lucrat 9 luni si ceva (6+3 si).Dar mi-a fost scris si mie, ca si voua, sa imi intalnesc jumatatea ce forma INTREGUL!!! Avem un baietel obraznic si foarte alintat LUKA!!
Am incercat sa citesc in ultimile 2 zile celelalte 4 parti, dar... nu am mai avut rabdare.... (e destul de lung...) Am sa continui citirea...

Va pup pe toate!!SANATATE LA PUISORI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Yashi bine ai venit ,sa-ti traiasca micul ingeras !
Fetelor voi ascultati muzica japoneza?Eu am primit mai multe CD-uri cu Fukuyama Masaharu,Yazawa Echici ,Southern all Stars.Vreau sa spun ca-mi plac!
Aliada sa nu uiti ca vrem si noi! arunca si pe aici...in Osaka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Yashy bine ai venit la noi
Sedere placuta!
Ce ne mai inmultim,ce bine imi pare!

Angi,si mie imi place muzica japoneza: Takashi Mariko,Ayumi Hamasaki,Yutaka Ozaki,si mai am preferati,trupe aparute acum,mai nou,dar nu^mi aduc aminte numele!

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Mi-am mai amintit ceva: Si Smap imi place tare mult!

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

VA MULTUMESC PENTRU URARILE DE BUN VENIT!!

vreau sa va intreb de ce nu pot folosi smilies???va rog invatati-ma!!

http://www.babiesonline.com/babies/1/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

yashy bine ai venit pe . Sedere placuta aici! Sa iti traiasca scumpul LUKA!

Angi si mie imi place Eikichi Yazawa. M-am "molipsit" de la meu care e inebunit dupa acest cantaret. Are la Cd-uri si casete video cu el. Imi place si Yutaka Ozaki. Uneori imi mai canta, cantece de-ale cantaretului, meu la karaoke.

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Seara buna tuturor! Eu consider ca nu am de ce sa dau explicatzii nimanui despre viatza mea. Nu am nici un contract cu nimeni si nu am de gand sa cer pe nimeni in casatorie. Cine mai are chef sa vorbeasca cu mine, bine, cine nu, iarasi bine. Mesajele scrise de Ozy si de Mizu au fost editate de pe acelasi calculator, am intzeles. Si ca o precizare : dragii mei Ozy si Mizu, am intzeles unde batetzi voi, dar sa stiti ca la mine nu atzi nimerit-o. Sunt de 4 ani si ceva pe aici si sunt sigura!!! ca NU m-am cunoscut prin vre-un club, bar de noapte, snack, cu vre-unul din voi(Mizu si Ozy). Ba chiar as spune ca nu prea avem tangentza unii cu altzii , asta reiesind din mesajele voastre pline de greseli. Fratzilor eu chiar am fost la scoala,nu am baut cerneala ca voi. Inpotriva-se scrie impotriva, penalte- e penalty, iar de orasul Herosima nu am auzit. De Hiroshima, da, acolo cica au aruncat americanii bomba atomica. Recomand "Dictzionarul ortografic, ortoepic si de punctuatzie" si citirea unor reviste culturale din cand in cand. Si cu asta basta! Sper sa nu mai fiu nevoita sa imi pierd timpul cu voi si sa fac impreuna cu celelalte fete ceva mai constructiv. Fetelor noi bine atzi venit! Fetele vechi, bine v-am regasit! Cel mai greu e sa ramai OM, chiar si atunci cand vezi ca cel de alaturi nu merita! Eu va admir si pt mine ramanetzi in continuare prietenele mele de suflet pe care eu le indragesc mult , cu care imi doresc sa ma intalnesc si sa beau un suc, cu care visez sa imi petrec revelionul si Sf. Pasti, cu care imi impartasesc bucuriile si insatisfactiile. Va pup!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns takacamelia spune:

Multumesc pentru ospitalitatea voastra Nu am scris totul despre mine fiindca dimineata ma grabea sotul meu sa mergem la Onsen,dupa cum vedeti sant casatorita de 2ani si acum asteptam sa vina pe lume si puiusorul nostru care acum are doar 17saptamani.Cand am venit an Japonia si eu tot ca dansatoare am venit si nu mi-e rusine sa recunosc.As vrea sa antreb fetele care sant ansarcinate si care au copii;Pe la cate saptamani copilul va ancepe sa-l simti cum se misca an burtica?Va rog sa ma scuzati daca am greseli ca eu de-abia acum ma anvat sa unblu pe calculator Pa va pupic CAMELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by Ozy

Sa nu imi sariti in cap dar adevarul ce il cunosc din propria experienta mai mult din jumatate din romancile din japonia sunt casatorite la interes

Pam pam!

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Seara buna tuturor! Eu consider ca nu am de ce sa dau explicatzii nimanui despre viatza mea.

Nici nu e nevoie, se stie...

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput