Cum vi se pare viata in Japonia? (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Fetelor, inca o data: PACE

Ozy, ai lamurit treburile, Raluca, sper ca ti-a trecut supararea.

Haideti, mai, la urma-urmelor pe mine m-a poreclit kolegu' forumist "romanca-in-kuru'-gol-care-umbla-dupa-capatuiala" si pe nimeni altcineva .

Duminica placuta!
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Julie hai ca m-ai facut sa rad! Bey omule dar eu cand te-am vazut parca erai imbracata . Buun! Ana(azumi) da-mi pe PM adesa ta si o sa itzi comand eu revistele. Vorbisem si cu Eli si ei i-au ajuns acum vreo cateva zile si se pregatea si ea sa isi faca o comandaSorina kum-fu? Ce a zis sotzul tau?Angi si sotzului meu ii place sa joace la curse si am momente cand ma las si eu tentata si atunci joc doar 1000 de yeni pe nr zilei mele de nastere Eu nu am castigat niciodata(e si logic avand in vedere ca joc din an in Paste), dar barbate-meu chiar a avut parte de sume mari. Bineintzeles ca banii aia i-am cheltuit impreuna.Tiara itzi duci baietzelul la gradinitza? Felicitari !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Julie hai ca m-ai facut sa rad! Bey omule dar eu cand te-am vazut parca erai imbracata . Buun! Ana(azumi) da-mi pe PM adesa ta si o sa itzi comand eu revistele. Vorbisem si cu Eli si ei i-au ajuns acum vreo cateva zile si se pregatea si ea sa isi faca o comandaSorina kum-fu? Ce a zis sotzul tau?Angi si sotzului meu ii place sa joace la curse si am momente cand ma las si eu tentata si atunci joc doar 1000 de yeni pe nr zilei mele de nastere Eu nu am castigat niciodata(e si logic avand in vedere ca joc din an in Paste), dar barbate-meu chiar a avut parte de sume mari. Bineintzeles ca banii aia i-am cheltuit impreuna.Tiara itzi duci baietzelul la gradinitza? Felicitari !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raluca,fu suuuuperrr!
Ti-am scris ce cadou i-am cumparat,i-a placut foarte mult!
Iar noi ne-am simtit foarte bine,am facut o cina romantica,cu lumanari,un vin bun...si am petrecut intr-un fel foarte romantic!
A ramas surprins de cate am facut pentru el,de toate micile surprize,si acum se poarta cu mine foarte frumos si atent.
Nu stie cum sa mai ma multumeasca,am profitat si eu...si l-am pus sa faca curatenie in casa,si...s-a conformat!
Numai bine si o duminica excelenta!

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Ozy ma bucur ca ai limpezit apele.Mare rusine fratiorului!Asa ceva nu se face!Dar poate ca mai creste si-i mai vine mintea la cap.
Pace sa fie fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Acum ca tot sau limpezit apele haideti sa ii mai dam o sansa lui Ozy si sa speram ca fratele ei nu mai vine iarasi sa ne jigneasca.

Bun venit noilor fete si sedere placutaAzi am colindat toate marile magazine si am rasit in sfirsit foi de placintaMai fetelor pe la voi se gasesc masline?dar nu din alea in borcan ca sint si aici,eu vreau masline ca la noi in vid sau varsate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pupici la japonici :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chatonel

pupici la japonici :)

Toulouse, la ville rose

Pupici la frantuzici:))

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Mergi la inceput

Dragutzele mele,

O dorinta mare de-a mea capata contur in mintea mea..nu stiu cat de realizabila este...dar sper si eu.
Mi-as dori mult de tot sa vizitez Okinawa impreuna cu sotul meu,cred c-ar fi o vacanta superba,si merita sa strangem bani ,iar prin vara sa ne realizam visul.

O intrebare am la voi: ati vizitat Okinawa,cum a fost?
Daca a fost cineva ,rog sa-mi ofere si mie ceva informatii,eventual un site,ori o indrumare,fie cat de mica.

Va multumesc anticipat,

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

SORINA ALEXA am fost de 2 ori in Okinawa si intr-adevar este superb(cica e cea mai limpede si frumoasa apa [ocean] din lume)dar nu stiu nici un site .MERITA.
TIARA nu mi-ai raspuns daca o cunosti pe Roberta si de unde.
Iar despre OZY ,eu nu cred ca a gresit,ea si-a spus punctul de vedere cum dealtfel toata lumea are dreptul asta si cred ca in majoritatea cazurilor are dreptate.Despre ce a scris fratele ei nu am citit dar nu trebuie acuzata OZY pt. fratele ei si mai ales ca si-a cerut scuze in numele lui.A ,era sa uit,si sotul meu e mai mare decat mine cu 24 de ani si il iubesc ca-n prima clipa ,chiar daca nu sunt atat de fericita.Daca vrei poti sa citesti VIATA SI LEGILE IN JAPONIA.
ELI ,tu ai mai aflat ceva?Poate ar fi bine sa revin la subiectul acela.Voi ce ziceti ?Nu va intereseaza legile din JP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

NAna ,nu am avut timp de scris mai ales ca sunt in pregatiri pentru cresa sau cresa-gradinita ,asta pentru ca intra amindoi copiii la cresa.
Pe Roberta o cunosc de mult.De aproape 10 ani.DAca tu zici ca vorbesti cu ea.Intreab-o.Eu m-am saturat sa trimit mesaje fara raspuns.O fi iar indragostita.

Am fost la cumparaturi.Julie ,multumesc .Aveam de gind sa ma imbrac in pantaloni ,camasa si nu stiu cum sa-i zic ceva de primavara .Coto cum ii zic astia.Cea de la magazin mi -a zis nu domne ca tre' costum.Si sotului la fel.El care numai la nunti poarta costum.Oricum ce isi alesese el nu era deloc nepotrivit.DAR japonezul nu iese din reguli.
Oricum bine ca nu trebuie sa-mi cumpar si sacoul de la pantaloni.CA in rest le am pe toate.

RAluca multumesc pentru urari.Nici nu-mi vine sa cred ce repede au crescut copiii astia.DAvid are 3 ani si Tiara 10 luni .Ieri a facut si ea mai mult de 2 pasi.Am murit!CAmera video nu are baterie,camera foto nu era prin apropiere.Na ca am pierdut evenimentul.Las' ca or mai fi si altele,mi-am zis.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput