Cristi si Desprecopii.com in Jurnalul National

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Multumim, Adriana
Sa speram ca inimile tuturor celor care se roaga si se induioseaza pentru soarta lui Cristi vor continua sa bata pentru el cu aceeasi tarie si speranta. Ca se vor strange banii necesari si...poate intr-o zi, cand Cristi va fi la randul lui tatic, va fi aici printre noi intreband despre pampersi si scutece, cu noi, prietenii sai necunoscuti care il iubesc fara sa-i fi auzit vreodata rasul si plansul...personal, de cand i-am citit povestea, am ramas marcata in mod special... si fara cuvinte. mi se par atat de sarace sa exprime ce gandim si simtim toti care stim situatia lui! multumesc celor care au avut un gand bun si care au facut orice sa-l salveze pe baietelul cu inima de aur, au facut-o si pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

adriana, numai ganduri frumoase despre tine

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Adriana, faptele bune pe care le faci sa se intoarca insutit asupra ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

, Adriana!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

pentru Ariana!!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Iti multumim din tot sufletul Adriana.
Sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Fetelor, dragelor,

Nu mie trebuie sa-mi multumiti, nici celor care m-au ajutat sa "strecor" articolul, ci lui Dumnezeu, care ne-a dat lumina sa vedem suferinta unui copil si sa ne oprim din drum, pret de citeva secunde. Fiecare pas pe care-l facem in aceasta lupta pentru viata lui Cristi este cu voia lui Dumnezeu. El, de fapt, il ajuta pe Cristi prin fiecare dintre noi: cineva trimite un mail, citiva banuti in cont, altcineva scrie, acolo unde poate, altcineva filmeaza si da stirea pe post, altul povesteste pur si simplu unui prieten care, impresionat de poveste, o spune mai departe. FIECARE DINTRE NOI FACE CEVA SI, PRIN NOI TOTI, DUMNEZEU!
Iti multumim, Doamne, pentru tot!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Felicitari, Adriana ! Speram sa aiba ecou articolul tau si sa sensibilizeze cat mai multi oameni sa contribuie cu ceva pentru operatia lui Cristi. Doamne ajuta sa fie Cristi din nou sanatos si voios!

Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Bravo, Adriana! Felicitari!!! Esti nemaipomenita!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 6 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

adriana, nu pot decat sa fiu mandra ca scriu cot la cot cu tine, cu toate ca randurile mele nu se ridica nici pana la glezna alor tale. Te felicit si ai din partea noastra (noi toti 4!) tot respectul!

Cristina

Mergi la inceput