Poze - Cristi a implinit 3 anisori
Raspunsuri - Pagina 3
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by cl
Este un frumos! Sa-i dea Domnul sanatate! Si, poate ca mi se pare mie, dar nu-i asa ca seamana fantastic cu Adelina??? M-am tot uitat la poze si asta este senzatia mea. Sau am luat-o eu razna...
Claudia
Asa este Claudia !
Nina &
Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
adrianangi spune:
Sa-ti traiasca, Adelina! Si sa te bucuri de el! Iar la aniversarea de 4 ani sa ne intilnim cu totii, sanatosi, parinti si pici, si sa-ti sarbatorim voinicul asa cum se cuvine!
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
Banti spune:
E asa de dragalas! La Multi Ani cu multa sanatate, Cristi! Sa va dea Dumnezeu multe zile fericite impreuna, Adelina! Cristi seamana tare bine cu tine.
Cu drag,
Ioana
ruxi spune:
Este un pusti extraordinar de frumos! Si seamana nemaipomenit cu Adelina! Multa sanatate, dragule, si viata lunga!!!![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 6 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
ralucami spune:
Ce frumusel e Cristi!
Pui mic la multzi ani si multa sanatate!!! 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Anamaria-Livia spune:
Vazānd fotografiile in care, pur si simplu, radiaza fericirea si viata, nu pot sa nu ma gāndesc ca, bietul de el, a trait acum prima lui aniversare adevarata. A vazut bucurie si fete luminoase in jurul lui. Abia acum simte ca este iubit.
Sa-i dea Dumnezeu toata sanatatea de care are nevoie!
Adelina, sa-ti traiasca ingerasul!
roxanak spune:
Sa fiti amndoi fericiti, draga Adelina si Cristi. Asa copil plin de fericire in bratele cuiva nu am mai vazut de mult. Merita sa lupti pentru el, este o minune adevarata. Acest copil merita sa fie iubit din tot sufletul.
Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.
Sorina-Alexa spune:
La multi ani,Cristi!
Este o minune de copil,nu va permite Dumnezeu ca un ingeras asa frumos sa pateasca ceva rau...multa sanatate!
Sa ne rugam cu totii pentru el,ca are nevoie!
Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"
oana cretu spune:
Sa-ti traiasca ingerasul, Adenina! Ce seamana cu tine!!!Va pup si va doresc o viata pline de fericire impreuna!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."