Cea mai arzatoare dorinta!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ce-mi doresc cel mai mult?
SANATATE! pentru mine, pentru bebelu care vine, pentru sotul, pentru frati, parinti ,bunici,si... daca nu vreau prea mult, sa ne ajute Doamne Doamne sa ne luam o casica a noastra anul asta!
Pupici si la toata lumea sa se indeplineasca toate dorintele!

Nally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Initial creeata de Anca Wish

Cea mai arzatoare dorinta a mea e sa am un bebe.

Daca s-ar intampla, cred ca as plange de fericire o saptamana.
Voi ce va doriti?

Si eu imi doresc cel mai mult si cel mai mult sanatate pt bb-ul pe care il astept si pentru familia mea si pentru toti prietenii si pentru voi. Daca vei avea un bb sa ne spui si noua sa plangem si noi de fericire alaturi de tine.
Roxana 24 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Dorinta mea cea mai ARZATOARE este sa mi se faca puii bine si sa nu mai am niciodata pb.de sanatate cu ei.
Asta va doresc la toate, sa nu stiti niciodata ce inseamna sa ai pb. cu copiii(de sanatate)
Cu drag,
Mamica lui theo si a lui florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

nu-mi doresc decit sanatate. Pentru puiul meu, Andrei-Nicolae, pentru Cristi, pentru Bogdan si Simona, pentru toti copiii de la ajutor umanitari, pentru baietelul Luizei si copiii lui mamaluitheo. Pentru toti copiii din aceasta lume!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cea mai arzatoare dorinta ar fi BB nr. 2, dar mai intai as vrea sa-mi schimb locul de munca cu unul mai bine platit. N-ar strica nici o locuinta proprie, inca stam cu mama. Sanatate sa avem si poate reusim sa le facem pe toate cate ni le dorim, pe rand.

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Un job care sa imi aduca satisfactii personale si sa fie si bine platit, un apartament al meu, fericirea familiei mele (tin la ei mai mult decat orice pe lumea asta), rezolvarea problemelor prietenului meu si puterea de a accepta ca aceste dorinte nu mi se pot indeplini (cel putin pentru moment)

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

dorintele mele arzatoare ... o casa, eventual la curte ... un bebe sanatos ... sanatate noua si putere ca sa le putem face pe toate.
am mai avut o dorinta arzatoare dar care intre timp s-a indeplinit ... sa iubesc si sa fiu iubita. si acum sunt! de un om extraordinar!

Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ce mi-as dori eu? Sanatate, sa ajung la termen cu sarcina si copilul sa fie sanatos, sa depaseasca parintii mei criza cumplita prin care trec (sa-si gaseasca tata un job uman), sa ii mearga sotului bine afacerea anul asta ca sa mai recupereze din pierderi... Cred ca e cam mult pentru un singur an...

Dana M 20 saptamani
29 ani si 7 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Cea mai arzatore dorinta este SANATATE MULTA baietelului meu Alvaro-Daniel precum si Mamei mele care este tare bolnavioara !!!! asta ar fi deocamdata cea mai arzatoare dorinta !...

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Sanatate multa pentru baietelul meu.

Mergi la inceput