Isabel Allende

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Asa am inteles si eu ca "Casa spiritelor" este primul roman.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cam pe la sfarsitul cartii "Portret in sepia"se mentioneaza cateva din personajele care vor fi in "Casa spiritelor"...Clara din "Casa Spiritelor"este fiica lui Nivea, din "Portret..." deci ca logica a evenimentelor (cel putin dupa cum am crezut eu) asta ar fi ordinea..."Fiica..", "Portret.."(continuarea la Fiica) si Casa...
Dar asta e numai parerea mea, voi cititi-le in ce ordine vreti, o sa va placa sigur!!!!

V.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Cam pe la sfarsitul cartii "Portret in sepia"se mentioneaza cateva din personajele care vor fi in "Casa spiritelor"...Clara din "Casa Spiritelor"este fiica lui Nivea, din "Portret..." deci ca logica a evenimentelor (cel putin dupa cum am crezut eu) asta ar fi ordinea..."Fiica..", "Portret.."(continuarea la Fiica) si Casa...
Dar asta e numai parerea mea, voi cititi-le in ce ordine vreti, o sa va placa sigur!!!!

V.

V.

veni, vidi, Victorie!

Poate o fi făcut și ea precum Lucas cu “Războiul stelelor”/ întîi episoadele 4, 5 și 6 și pe urmă 1, 2 și 3 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am gasit si eu o Fiica norocului in engleza, in Houston Texas in aeroport !!! si mi-am luat si fata cu cercelul de pearl (si culmea ca am vazut filmul la intoarcere in Olanda ...ca de mergeam in tara lui Vermeer si ce putea KLM sa puna spre Olanda... stiti ce m-a impresionat ...un film descriptiv, frumos facut , insa fara actiune propriu-zis a avut asa succes , ceea ce nu poate decit sa ma bucure).
Bai faina tara USA asta , de toate gasesti!!

Frumoasa "fiica norocului"!!

nu mi-a zis tipul daca i-a placut cadoul meu , dar atunci cind i l-am dat mi-a zis ca a mai citit Isabel Allende si i-a placut.

Mergi la inceput

Vreau si eu "Fata cu cercelul de perle", oare unde as putea sa comand? Stiu ca nu s-a publicat in RO, dar unde as putea gasi versiunea in engleza?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Nu vreau sa dau si eu in citatomanie, dar am deschis la intamplare
"Fiica norocului" si mi-am dat din nou seama de ce imi place: stilul de a scrie, ingaduitor-ironic si plin de viata: " Pe atunci Rose avea doar douazeci de ani...Se impacase cu viata si nu se lasa speriata de stigmatul celibatarelor, dimpotriva, era hotarata sa fie motiv de invidie pentru femeile casatorite, in ciuda teoriei la moda conform careia daca o femeie nu-si indeplineste rolul de mama si sotie ii cresc mustati, ca sufragetelor, dar ii lipseau copiii si asta era singurul necaz pe care nu il putea transforma in triumf prin exercitiul disciplinat al imaginatiei." ( Isabel Allende - Fiica norocului, pag.11).

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

in Olanda e numai in holandeza .
ai putea incerca amazon. eu am dat 15 dolari+taxe in aeroport.dar pe amazon va mai fi transportul de platit.
poate o vor traduce si-n romana si s-ar putea sa iasa mai ieftin.
eu cred ca o vor traduce .

oricum ptr interesate , unele carti mai vechi le gasiti in format electronic la www.gutenberg.org.

Mergi la inceput