Isabel Allende

Isabel Allende | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Am cumparat din intamplare "Fiica norocului"scrisa de ea - aparuta la Humanitas, si dupa ce am inceput-o nu am mai putut-o lasa din mana...Apoi am cautat cu aviditate sa mai gasesc ceva scris de ea, si ieri am gasit "Casa spiritelor"- tot Humanitas - pe care am inceput s-o citesc in masina...
Descrie cu mare talent, umor si ironie fina vietile unor femei puternice/sau nu, speciale, ce mai...imi place extraordinar de mult cum scrie, si vroiam sa vad daca a mai citit-o cineva...

V.

veni, vidi, Victorie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Da, ai dreptate! Are un stil fenomenal...
"Casa spiritelor" am vazut ca film ... "Eva Luna" am citit!!! Si mi-a placut tare mult! Nu stiu numele cartii pe romaneste, imi pare rau!
As vrea sa-mi iau "Portrait in Sepia" ... am inteles ca-i ultimul ei roman.

Irinusha - cu minunea "surpriza" de 31+ saptamani din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

citeste si "portret in sepia" care e legata de "fiica norocului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nu am reusit sa gasesc "Portret in sepia", stiti cumva la ce librarii as putea cauta?
De ieri citesc incontinuu "Casa spiritelor", ma dor ochii deja, nu ma las pana o termin dar deja imi pare rau ca se termina...Si ce e interesant e ca nu ma atrag neaparat evenimentele descrise, ci mai mult felul ei de a povesti...modul cum o face...as citi-o la nesfarsit...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai fetelor,m-ati facut curioasa si mi-ati facut pofta cu Isabel Allende.Am intrat si eu pe site la Humanitas si mi-am comandat Casa spiritelor ca numai asta o aveau in stoc.Au avut si Fiica norocului si Portret in sepia,dar deocamdata nu le au in stoc.
Victoria daca afli unde le-as putea gasi te rog sa ma anunti.

alina

Mergi la inceput

Iti dau de stire imediat cum o vad in vreo librarie, te rog mult sa ma anunti cand vezi "Portretul.."

Pupici,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

"Portret in sepia" il poti comanda prin internet direct la www.librariilehumanitas.ro

Daca aceasta metoda nu te avantajeaza, eu l-am vazut in rafturile unui chiosc de ziare la aeroportul Otopeni, iar la sala Dalles il gasesti cu siguranta... Esti din Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Violeta nu sunt din Bucuresti,sunt din Arad,dar multumesc oricum.Casa spiritelor am comandat-o de la Humanitas,dar Portret...nu aveau atunci in stoc.Am intrat acum pe site la Humanitas si am vazut ca are.Multumesc.

alina

Mergi la inceput

Am gasit azi "Portret in sepia"la Carrefour, stiu ce fac azi si maine
V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, vorbiti despre Isabel Allente, scriitoarea de origine chiliana, fiica presedintelui Salvador Allente care a fost asasinat in '73 in urma unei lovituri de stat? Ea a trait in exil in America toata viata. Daca e ea, dati-mi de stire, tocmai am vazut un documentar fascinant despre ea si ma intereseaza si pe mine scrierile ei.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Nu este fiica presedintelui, ci nepoata lui. Tatal ei era var cu Salvador Allende. Mai multe informatii pe www.isabelallende.com

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput