Ce inlocuieste acidul folic?
Raspunsuri - Pagina 2
Andruska spune:
Mie mi-a recomandata dr sa iau cam cu 2 sau 3 luni inainte sa incerc sa raman si primele 3 luni de sarcina si asa am facut.
Prenatal nu mi-a recomandat deloc insa eu am luat cam de la 7 luni. Ptr mine intr-un fel a fost mai bine ca oricum bb a fst mare - 4,250 kg .
Vb lui DARAEL - ma interesez si eu si daca gasim iti trimitem vrei ? Esti din Bucuresti?
Eu am mai gasit o cutiuta de acid folic 5mg asa ca daca o doresti ti-o trimit cu placere sau ne intalnim si ti-o dau.
Tinem legatura pe PM, OK?
Sanatate multa ca-i mai buna decat toate,
Andra mamica lui Matei (5 saptamani) si Andrei (4 ani si 6 luni)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
butterfly spune:
Si eu iti pot oferi doua cutiute... trimite PM.
Butterfly 24(+) sapt cu puiutz
Dr Badiu - Sp Universitar
DPN 1 iulie
DARAEL spune:
Fata frumoasa, dimineata am cautat in farmacie asa cum ti-am promis si… MINUNE: in Timisoara se gaseste acid folic simplu, cu 10.000 lei cutia. Am vorbit cu farmacista si mi-a spus ca a fost o perioada de o luna in care nu s-a gasit, dar acum s-a reglementat.
Eu te sfatuiesc sa tragi o raita pe la mai multe farmacii din orasul tau si, daca nu gaseti si nu gasesti, o sa luam legatura prin PM si o sa-ti trimit un colet mic cu cateva cutiute (la concurenta cu butterfly of course !!!).
Din Timisoara,
DARAEL & Maria-Daria (3 saptamani)
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
louisea spune:
eu sunt mai picata din luna...
imi ziceti si mie care e diferenta dintre prenatale si acid folic...