ceaiuri ???
Daca poate sa-mi spuna cineva ce ceaiuri sint daunatoare in timpul sarcinii? Am inteles cu medicamentele nu sint bune, simt ca ma ia o raceala ( sper sa nu fie gripa) si nu as vrea sa ceva ce nu e OK.
Ma doare capul. Contra durerilor de cap ce putem face?
Sarbatori fericite!
Romana
Raspunsuri
Raluca spune:
Eu aveam migrene in timpul sarcinii si medicul mi-a dat voie sa beau cafea sau ceai verde cu multa lamaie- insa eu aveam tensiune f. mica.
Eu am tratat raceala in timpul sarcinii cu suc de greph, lamaie si miere..in 2 zile am fost O.K.
Sanatate!
Raluca
liv spune:
Nu stiu care sint daunatoare, dar cred ca poti sa bei linistita ceai de tei, cu multa lamaie. Aspirina stiu ca nu e prea buna, fiindca poate provoca avort. Durere de cap ... habar n-am vreun leac la asta, ca nu stiu sa ma fi durut vreodata capul (probabil e prea gol si ce sa mai doara in cazul asta?). Dar ma gindesc sa incerci ceva comprese reci.
Sanatate multa!
ariel_7000 spune:
CONTRAINDICATE:coada soricelului, obligeana, pelinul, rostopasca, lemnul dulce, carcelul, ienuparul, crusin, vasc, salvie.
CU PRUDENTA, IN ULTIMA PARTE A SARCINII:isop, brusture, talpa gastii, filimica.
SE RECOMANDA:sucuri de morcov, telina, spanac, castraveti, sfecla rosie.
Pentru marirea imunitatii: 2 pastile vit C/zi, tinctura de propolis, miere cu propolis, fructe si legume proaspete.
Iti doresc multa sanatate si tie si lui b.b.
Alina
ariel
Grace spune:
Si eu am avut ceva migrene puternice in timpul sarcinii si cind n-am mai suportat durerea am luat o pastila paracetamol. Asta s-a intimplat doar de vreo 2 ori la intervale de timp diferite si dupa ce m-am informat ca nu-mi dauneaza mie sau lui bebe. Si intr-adevar a avut efect pt. ca mi-a trecut imediat durerea de cap.
anamaria spune:
Poti sa incerci si cu ceai de macese, are foarte multa vit C si face bine la raceala, mai ales la gat (asa ne-a spus farmacista!)
sanatate si poate totusi te ocoleste raceala....
daca dragoste nu e, nimic nu e!
romana spune:
Draga Annie,
Eu am baut ieri ceai de musetel . Poti sa-mi spui ce ai citit in revista despre musetel? De acum nu am sa mai beau ceai de musetel.
Va multumesc pentru informatii.
Sarbatori fericite!
Romana