ceaiuri ???

ceaiuri ??? | Autor: romana

Link direct la acest mesaj

Daca poate sa-mi spuna cineva ce ceaiuri sint daunatoare in timpul sarcinii? Am inteles cu medicamentele nu sint bune, simt ca ma ia o raceala ( sper sa nu fie gripa) si nu as vrea sa ceva ce nu e OK.
Ma doare capul. Contra durerilor de cap ce putem face?

Sarbatori fericite!

Romana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Eu aveam migrene in timpul sarcinii si medicul mi-a dat voie sa beau cafea sau ceai verde cu multa lamaie- insa eu aveam tensiune f. mica.
Eu am tratat raceala in timpul sarcinii cu suc de greph, lamaie si miere..in 2 zile am fost O.K.
Sanatate!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Nu stiu care sint daunatoare, dar cred ca poti sa bei linistita ceai de tei, cu multa lamaie. Aspirina stiu ca nu e prea buna, fiindca poate provoca avort. Durere de cap ... habar n-am vreun leac la asta, ca nu stiu sa ma fi durut vreodata capul (probabil e prea gol si ce sa mai doara in cazul asta?). Dar ma gindesc sa incerci ceva comprese reci.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

CONTRAINDICATE:coada soricelului, obligeana, pelinul, rostopasca, lemnul dulce, carcelul, ienuparul, crusin, vasc, salvie.
CU PRUDENTA, IN ULTIMA PARTE A SARCINII:isop, brusture, talpa gastii, filimica.
SE RECOMANDA:sucuri de morcov, telina, spanac, castraveti, sfecla rosie.
Pentru marirea imunitatii: 2 pastile vit C/zi, tinctura de propolis, miere cu propolis, fructe si legume proaspete.
Iti doresc multa sanatate si tie si lui b.b.
Alina

ariel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Si eu am avut ceva migrene puternice in timpul sarcinii si cind n-am mai suportat durerea am luat o pastila paracetamol. Asta s-a intimplat doar de vreo 2 ori la intervale de timp diferite si dupa ce m-am informat ca nu-mi dauneaza mie sau lui bebe. Si intr-adevar a avut efect pt. ca mi-a trecut imediat durerea de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Poti sa incerci si cu ceai de macese, are foarte multa vit C si face bine la raceala, mai ales la gat (asa ne-a spus farmacista!)
sanatate si poate totusi te ocoleste raceala....

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Draga Annie,

Eu am baut ieri ceai de musetel . Poti sa-mi spui ce ai citit in revista despre musetel? De acum nu am sa mai beau ceai de musetel.

Va multumesc pentru informatii.

Sarbatori fericite!

Romana

Mergi la inceput