AS AVEA NEVOIE DE UN SFAT?
daca nu am nici un venit si fac un contract de asigurare la casa pensilor pt avea vechime, timp de zece luni cotizez si dupa acea eu am nascut pot sa beneficiez de indemnizatia 6500.000.as avea nevoie va rog de un sfat daca ma puteti ajuta.va multumesc
Raspunsuri
cghitescumd spune:
Silvia, dupa cite stiu eu, ai aceasta posibilitate.
Pe viitor ar fi bine sa postezi intrebarile la un subiect Hot, cum ar fi de exemplu Precizari privind CIC pe 2004, adica acolo unde se uita toata lumea si cei care o fac de obicei se uita frecvent,altfel s-ar putea sa astepti mult si bine pina sa iti raspunda cineva. O alta posibilitate ar fi sa postezi aceeasi intrebare pe mai multe liste de discutii, dar cred ca moderatorii nu agreeaza asa ceva.
mgh
liviu`s spune:
quote:
Initial creeata de silvia27
daca nu am nici un venit si fac un contract de asigurare la casa pensilor pt avea vechime, timp de zece luni cotizez si dupa acea eu am nascut pot sa beneficiez de indemnizatia 6500.000.as avea nevoie va rog de un sfat daca ma puteti ajuta.va multumesc
silvia
Silvia, in ipoteza pe care ai formulat-o, esti asigurata, ai stagiul de cotizare minimal realizat si, prin urmare, poti beneficia de prestatiile de asigurari sociale legale, printre care si indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani, care in anul 2004 este in cuantum de aproximativ 6.100.000 lei.
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by cghitescumd
Pe viitor ar fi bine sa postezi intrebarile la un subiect Hot, cum ar fi de exemplu Precizari privind CIC pe 2004, adica acolo unde se uita toata lumea si cei care o fac de obicei se uita frecvent,altfel s-ar putea sa astepti mult si bine pina sa iti raspunda cineva.
mgh
Mgh, tare sunt curios cum ai ajuns la aceasta concluzie.
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by liviu`squote:
Originally posted by cghitescumd
Pe viitor ar fi bine sa postezi intrebarile la un subiect Hot, cum ar fi de exemplu Precizari privind CIC pe 2004, adica acolo unde se uita toata lumea si cei care o fac de obicei se uita frecvent,altfel s-ar putea sa astepti mult si bine pina sa iti raspunda cineva.
mgh
Mgh, tare sunt curios cum ai ajuns la aceasta concluzie.
Si eu voiam sa o intreb acelasi lucru!!!!!!
Anca si bebelina Alexandra
cghitescumd spune:
Imi cer scuze daca gresesc, dar o prietena care mi-a sugerat ideea de a accesa siteul pentru a ma informa pentru diverse probleme, mi-a facut precizarea pe care am postat-o si eu.Pe de alta parte,trecind in revista mai multe liste de discutii, am vazut intrebari puse de mai multa vreme ca subiecte deschise separat, intrebari la care nu se facusera comentarii..
Daca am gresit, imi fac mea culpa si promit pe viitor sa nu-mi mai dau cu parerea asupra unor lucruri pe care nu le cunosc prea bine.
Oricum, este un lucru minunat ca exista un asemenea site unde poti sa gasesti ajutor de la oameni pe care nu ajungi poate sa-i cunosti niciodata.Daca in urma cu 3 ani as fi avut acces la asemenea informatii, multe dintre problemele pe care le-am avut atunci, le-as fi rezolvat mult mai usor.
mgh a unui baietel de 2 ani si 9 luni si in 8 luni cu o viitoare (spera ea) surioara.
mgh