Fetele din USA, poftiti la o barfa! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Laura O cand iti inchide compania cardul de credit e bai, steluta neagra pe credit history si cam sta destul de multi ani acolo.

Mergi la inceput

M-ati lasat cu ochii in soare? Hai, care mai iesiti la o parola? Lasa, Mihaela, primii cinci ani sunt grei, pana iti faci experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

La noi cred ca sunt casele cele mai ieftine.Sotzu viseaza si la un pic de pamamant in jur ca nu vrea vecini prea aproape si mai are el un vis cu un lac in jurul casei si o groaza de trandafiri cataratori,bazin cu pesti etc,etc.Eu am un fix cu etajul si geamuri mari.E frumos sa visezi,dar e mai frumos ca visul sa se si realizeze.Pana atunci,credit,credit,credit.
Ce-mi vine in minte acum e o reclama la care rad de fiecare data.Un tip cu o moaca de contabil care iti arata ce casa superba are,masina,membershipu la un club de golf si in final:"how i do it?","I'm in deb't 'till my eye ball!Please help!".Cu toate visele noastre, in cativa ani o sa ma vedeti si pe mine la fel.

Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hahaha misto reclama aia

Oana_B

Mergi la inceput

Abia atunci stii ca ai devenit american!

Mergi la inceput

De fapt stiu eu pe unii care-s aici de 20 de ani si acu' un an si-au cumparat prima lor casa. Si-au mancat nene de sub unghii toti cei 20 de ani de nu le-a tihnit de nimic (cred ca le-au crescut si pene in fund de atata pui si ochii s-au facut oblici de atata orez)dar au avut ambitia sa-si ia casa pe cash ($250,000), amandoua masinile pe cash. acuma ca si-au vazut visul cu ochii, tot nu poti iesi din obiceiul cu puiul, orezul si macaroanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Da,adevar graiesti Laura.hmmm, cred ca ar trebui sa profit de ultimele momente cu bani in buzunar pana nu devin si eu "americanca".
Acu' va las si ies sa ma bucur un pic de o zi superba!
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Locuieste careva prin Portland, Oregon si daca da, cum e p-acolo? Am aruncat o privire pe Internet, n-arata rau deloc Oregonul, si munte si ocean, ierni blinde, casele nu chiar atit de scumpe ca in California, pare fain de la distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Ma fetelor, da va merge gura de nu va mai tin pasul hehehehe
Laura, nu imi vine sa cred cat ati dat pe casa, dar sa stii ca mpamantul e foarte valoros si poate in cativa ani pamantul o sa fie mai valoros decat casa. Ca veni vorba de cumparat, a trebuit sa ne luam un alt van... am avut un Ford Windstar care ne a facut probleme cu transmisia. L-am rugat pe sot sa imi ia unul cu 4 usi, adica cu 2 pe spate pe amandoua partile. Si mi-a luat mancaia-si ochii lui... Este asa de usor acuma sa ii bag pe pitici in masina...
In rest nimica pe aici, am fost pe la Walmart sa ma uit de niste material sa fac niste perdele pentru camera alora mici si pentru "family room". Soacra mea mi-a luat o masina de cusut, si ABIA astept sa o pun la uz...
Apropos, ce mai gatiti mai fetelor? Gatiti mancare americana, sau romaneasca? Eu mai rar gatesc cate o ciorba ca la mama acasa, in rest fac ce se mananca pe aici.
Va pupic, si va las, ma duc sa mai fac ceva treaba si putina scoala cu asta micu'. O zi buna la toate.

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.

Mergi la inceput

Nu stiu unde locuiesti, Cristina, dar pe aici in ultima vreme nu te mai poti atinge de case asa sunt de scumpe. Cer niste preturi ridicole!

Sa stapanesti sanatoasa van-ul. Io am un Explorer, si ce ma mai chinui cu car seat-ul care fie vorba intre noi e mai greu decat copilul.

Eu gatescs romaneste, cand gatesc, mai fac si cate o chestie americana dar mai rar, cand ma grabesc. Acuma face mama ca e la mine.

Weekend placut, ma duc acasa la puii mei.

Mergi la inceput