Topic Science Fiction/editia DESPRECOPII

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Bestial !!! (pe mine) ma obsedeaza imaginea cu "Mii de burticoase s-au preschimbat in ploaie de flori "

Btw - creka 90% din personajele tale n-au "burticoasa" - dar e SF, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

errrrr...esti sigur ca n-ai uitat pe nimeni???:-D

dd..ete ca eu am burticoasa..da'i fleshcaita rau:-PPPPPP

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Multumesc, Dede!
Uite, te-am adus in acest nevinovat fictional bufnilian. Esti si in titlu si in poveste. Stii, termenul de "burticoase" l-am intalnit aici pentru prima oara. E tare frumos. Sunt rupt de invidie ca nu l-am inventat eu. Cred ca mai mult decat o metafora. E ca un fel de promisiune, ca un drum care se deschide catre intelesuri de taina. Sunt lumi care stau sa se nasca. Sunt istorii gata sa se desfasoare. O "burticoasa" e ca un Univers care promite lucruri nemaivazute si nemaiauzite. Dincolo de durere, de temeri, de bucurie, sta frumusetea miracolului.

quote:
Originally posted by dede

Bestial !!! (pe mine) ma obsedeaza imaginea cu "Mii de burticoase s-au preschimbat in ploaie de flori "

Btw - creka 90% din personajele tale n-au "burticoasa" - dar e SF, nu?

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Mey, scoatema din povestire, ca ofilesc florile si scapa bestia si da iama pe forum (btw, asta o fi mai tare ca marele Blank? )

Ortansa, daca-i flescaita, nu te mai transformi in papadie :P:P:P

Mergi la inceput

Ortansa, multumesc pentru mesaj! Daca am uitat pe cineva, scuze. Reparam imediat greseala! Cu toata pretuirea pentru tine si pentru toata lumea!

quote:
Originally posted by Ortansa

errrrr...esti sigur ca n-ai uitat pe nimeni???:-D

dd..ete ca eu am burticoasa..da'i fleshcaita rau:-PPPPPP

Ortansa-deX mamica

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Dede, eu sunt cel onorat ca voi, in joaca, sunteti impreuna cu bufnilul intr-un nevinovat fictional. Te rog sa ramai.
Multumesc anticipat.

quote:

Mey, scoatema din povestire, ca ofilesc florile si scapa bestia si da iama pe forum (btw, asta o fi mai tare ca marele Blank? )

Ortansa, daca-i flescaita, nu te mai transformi in papadie :P:P:P

Mergi la inceput

Ok, imi pun si eu burtoiu la bataie

Mergi la inceput

Dede, bine ai venit in prima linie a frontului!
Te pretuiesc!

quote:

Mergi la inceput

Dedic acest fictional tuturor ingerilor sau arhanghelilor feminini din acest arhipelag digital plin de taine!

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Descantec, Desprecopii, Ortansa, Denissa, Veve, Qsar, Cristina, Alba, Alina Morostes, Julie, Jeniffer, Arhistefy, Iren, Roxana1974, Lia, Dana, Gandacelu, Conchita, Dede si mii de burticoase si Bufnila lupta impotriva Dragonului Negru

heroic fantasy scris in exclusivitate pentru ingerii din www.desprecopii.com de
Ovidiu Bufnila

Descantec urmari norul cenusiu care plana pe deasupra copacilor digitali furati din Virtual de Ovidiu Bufnila, furaciosul. Ortansa intreba incet, e dragonul cel negru? El,sopti Alba, pregatindu-si umbreluta sa-l altoiasca pe solzosul care avea de gand sa infulece toti bebelusii de pe planeta Pamant. Conchita spuse ca avea ea o licoare fermecata iar Adriana1974 marturisi ca avea pregatit un fictional marin cu care sa inece aratarea. Gandacelu din Canada aduse cu ea un elan sa storcoseasca-n copite dragonul ticalos iar Julie si Jeniffer pusera la cale o ambuscada parfumata. Lia, Dana si Alina Morostes invaluira cerul cu o mantie misterioasa sa incurce aratarea in propriile ei fantasme iar Arhistefy si Iren chemara fanfara din Dublin sa-l asurzeasca pe impricinat. Qsar aduse si ea o iarba miraculoasa din gradinile digitale pazite de stapanul inelelor, Desprecopii deschise un nou topic sa se scrie acolo despre mandra victorie, Dede promise sa scrie un mesaj frumos despre ploaia de flori sa moara de necaz solzosul iar Ovidiu Bufnila promise tuturor ca va canta aceasta mare batalie intr-o fictionala de rangul I ceea ce si face acum. Denissa si Veve ridicara un pod de ceata sa-l piarda pe dragon. Mii de burticoase s-au preschimbat intr-o ploaie de flori care a cazut peste dragonul cel negru ingreunandu-l atat de tare incat el, dragonul, s-a prabusit printre taste fiind luat de valurile de strigate de victiorie. Intr-un tarziu, toti eroii din aceasta fictionala s-au intalnit intr-un arhipelag digital si au mancat si au baut pana in zori ca niste adevarati razboinici care erau. Sting si Vangelis au venit sa cante, Mel Gibson a lansat un film despre vestita batalie, CNN a vrut sa-i cunoasca pe eroi iar extraterestrii de dincolo de orizontul vizibil s-au infiintat si ei plini de curiozitate aducand intr-un borcan de dulceata bine spalat cu ACE chiar nava capitanului Picard. Bineinteles ca burticoasele au dat o multime de interviuri si de autografe iar navigatorii din toate zarile s-au inghesuit sa afle ce si cum. Se mai spune ca dragonul cel negru nu ar fi fost asa de negru si ca de fapt era o tornada dar acesta e un zvon mincinos lansat de niste pizmuitori care mor de invidie ca nu-s si ei in gratiile burticoaselor, acesti minunati ingeri ai oceanului digital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:

...hai zi "burticoasele"...n-o uita pe a denissei:-)heheheh

pupici pe burtica ei:-)

Asa domn' Ovi,asa-mi place...povestiri personalizate la ele acasa:-)da-i bataie...

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput