Eliminare fire ??!!!

Eliminare fire ??!!! | Autor: diana

Link direct la acest mesaj

Astazi am vazut pe tampon (sunt la menstruatie) niste firisoare albe. Dupa ce le-am studiat... am incremenit... sunt fire de cusut operatii!! Eu am nascut prin cezariana acum 1 an si 9 luni. Ce se intimpla? Eu la exterior am fost cusuta cu fire care se resorb. Oare uterul sa fi fost cusut cu fire care nu se resorb?? Cert ca de la o vreme ma doare burta. Ce se intimpla??
Va pup
Diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Diana, nu am mai auzit de asa ceva! Dar cred ca se impune un consult ginecologic urgent! Cu atat mai mult cu cat spui ca te doare burta. Asteptam vesti! Multa sanatate!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Diana, eu am mai auzit de asa ceva!
Mai mult decat atat, mi s-a intamplat chiar mie! iar eu n-am gasit fire doar pe slip; dupa o vreme au inceput sa-mi iasa in exterior pe "cusatura" de la operatie. Trebuie sa mergi la doctor, care cel mai probabil o sa-ti recomande un chiuretaj, ca sa scoata restul de fire care ar mai putea fi inauntru. Iar daca vrei sa afli povestea mea, trimite-mi un PM.
Sanatate,
Lulu

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Diana, este surprinzator ce spui, eu am probleme cu operatia, de 4 luni sunt operata de cezariana si intr-o parte este o infectie pe unde se elimina cred odata cu ea si fire dar nu imi dau seama sigur daca sunt intr-adevar fire ca nu stiu cum arata astea care teoretic se resorb; cert e ca doctorii au spus ca din cauza ca organismul le respinge s-a facut infectie dar la tine inteleg ca nu ai avut nika pana acum si te-ai trezit cu acele fire...dar de unde stii sigur ca sunt fire si cum arata?

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ivona,
Iti spun eu cum aratau ale mele...
Iei un fir de macrame cam de 1-2 cm lungime, incerci sa faci nod pastrand o "bucla" mica. Ale mele era unele albe (cele din interior), si am descoperit ca exista si negre (cu care-mi cususera muschii... mai la suprafata, imediat sub piele... ca eu am avut parte nu numai pe slip, ci si pe toata lungimea inciziei)...
Aveti grija de voi, fetelor!
Cu bine.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput