Cine este persoana din spatele nick-ului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by qsar

Sunt cinica. Uneori aroganta. Cateodata ironica. Nu-mi plac anarhistii, radicalii si-n principiu resping orice forma de militantism.
Q

Inseamna ca nu am nici o sansa sa ma placi Q, toata viata am fost anarhista.
Ia sa vedem, sa incepem intr-o nota optimista,
Calitati: sincera, iubesc oamenii, muncitoare, capabila sa ma sacrific pentru cei dragi, am tone de simt al umorului si...cam atat, sa nu para pe urma ca ma laud :))
Defecte: incapatanata, rea de gura, uneori intriganta, iau decizii pripite si de capul meu si...cam atat, ca trebuie sa existe o balanta intre calitati si defecte :))
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

sunt daniela, defecte am multe, dar ce ma supara in ultima vreme la mine este ca sunt prea dura si exigenta cu cei din jur si cu mine, prea directa, chiar taioasa in exprimare, ca ma apropii greu de oameni, desi sunt expansiva si comunicativa, ca sunt prea orgolioasa ca sa recunosc ce orgoliu mare am (iata, recunosc) si ca sunt timida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

In spatele nick-ului meu se afla chiar TATA LU' TOMA !!!
Cu ceva calitati, probabil, si cu o groaza de defecte.
Cand eram mic, prietenii strigau din fata blocului: "Mama lu' Vlaaaaaaad ..." si nici prin cap nu-mi trecea ca o sa ajung vreodata sa fiu strigat la randul meu in acest mod. Acum sunt convins ca in curand voi auzi la poarta apelativul asta. Si ma bucur enorm !
Avem un copil minunat catre care se indreapta toata atentia noastra asa ca la ora asta calitatea pe care incerc sa mi-o cultiv este aceea de bun parinte. Cu putina energie care ramane alimentez defectele.
O zi buna si COPII FERICITI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

In spatele nick-ului CARY se afla SES CARIBDA dar pentru ca prenumele nu este asa des intalnit toata lumea imi spune CARINA asa ca sunt pentru voi: SES CARINA.

O persoana foarte exigenta atat cu ea cat si cu cei din jur,care se agita mult si se streseaza cu multe,caci a invatat de la viata ca trebe sa lupti pentru ceia ce vrei,ca nu pica nimic din cer.As renunta de multe ori la somn ca sa rezolv problemele.
Imi place punctualitatea,sinceritatea si munca.

Defecte:Acela de a spune lucrurilor pe nume,in fata,chiar daca doare.E mai bine sa stii de la inceput ce te asteapta ca sa iei din timp masurile potrivite;nu pot sa joc teatru si sa minte.

Cred in Bunul Dumnezeu,in minuni privind sanatatea oamenilor si sper ca lumea se va schimba in bine!Poate si cu ajutorul meu si cu al vostru.
Va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

32 de ani,1,74, 57kg, satena, ochi albastri, nici prea frumoasa da nici urata, maritata de 10 ani, un copil de 4 ani jumate, absolventa de invatamant superior de stat in Romania, slujba la stat, mai mult mamica decat carierista, ortodoxa convinsa, greu de enervat, optimista, da nu chiar tot timpul, uneori nehotarata si cu dificultati in luarea de decizii, carcotasa, lenesa daca imi pot permite, dar si harnicuta daca e cazul, comunicativa si destul de prietenoasa, plimbareata, cinefila, daca e timp. Cam asa sunt.
Salut si sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna sunt Anca
un om simplu,fara fite, sincera, imi place viata asa cum este ea .
Imi plac oamenii si sunt de principiul ca viata merita traita cu toate ale ei: bune -rele.
Sunt o fire vesela si daca o data sunt si eu mai serioasa ma intreaba toti colegii mei daca sunt suparata sau mi-e rau.
ii stresez pe toti cu intrebari despre ceva care ma intereseaza si /sau imi este neclar.
Cam asta sunt.

pupici

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sufletista,iubitoare,increzatoare, nerabdatoare, rabdatoare, exigenta, timida, si pe langa toate astea....DORINTA DE A VEA UN BEBE..care se lasa f asteptat.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Salutare,

Eu sunt chiar mamica lui theo, dar am omis SI A LUI BEBI sunt
Ma numesc Andreea si implinesc 29 de ani.
De obicei sunt o fire vesela, dar mai nou, in ultimul timp vad totul in negru, dat fiind faptul ca puiutzii mei sunt vesnic bolnavi.

In alte conditii sunt vesela exuberanta as putea sa afirm, nu-mi plac oamenii care mint si sunt prefacuti, nu-mi place egoismul, imi plac drumetiile la munte(acolo unde puilor mei le merge cel mai bine - alea sunt cele mai fericite clipe din viata mea), ma enervez mult prea usor, dar imi trece destul de repejor, ERAM OPTIMISTA - dar mi-a trecut, altceva ce v-as mai putea spune, nici nu stiu,

astept doar clipa in care POATE ne vom intalni cu totii si vom petrece clipe minunate impreuna, asa cum petrec eu de cand am descoperit forumul si oamenii acestia minunati,

Cu multa dar foarte multa simpatie,

Andreea mamica lui theo si a lui florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu....
n-am sa-mi dezvalui numele pt ca poate nici nu conteaza.
sunt o persoana vesela, care are nevoie continua de dovezi de afectiune (nu materiale) din partea iubitului, a familiei, a prietenilor. tin sa cred ca treiesc prin ei si pt ei. am nevoie ca cei din jurul meu sa fie fericiti ca sa fiu si eu.
desi sunt ortodoxa cred ca fiecare om s-a nascut cu un scop in viata, ca fiecare are o misiune din momentul in care spiritul a coborat in corpul lui. asta inseamna ca pe tot parcursul vietii suntem supusi unor incercari pe care trebuie sa le trecem cu brio. dar cu asta.. poate la alt subiect....
am nevoie de libertate, in toate felurile ei. sufar cand vad pe strada oameni necajiti, cersind.
caut perfectiunea desi stiu ca ea nu exista.
traiesc mult in trecut, stau mult si ma gandesc la persoane care nu le mai am langa mine...
nu am ajuns sa fac facultate pt ca am calatorit f mult. poate in viitor. totusi am reusit sa invat 4 limbi staine, acum o invat pe a 5-a.....si n-am de gand sa ma opresc aici...
si dupa cum am spus imi place sa calatoresc..
imi place sa ies intotdeauna invingatoare. asta cel putin in discutiile (contradictorii) cu ceilalti. nu provoc niciodata o discutie pe care n-o pot sustine continuu.. intotdeauna despic firul in 10 si analizez problema pe toate partile.. trebuia sa ma fac avocat..
am incercat sa fac totul pe propriile mele picioare si am reusit...am renuntat la tot pt a-mi urma iubirea..
imi place ca lumea sa ma admire (si o face) si de aceea sunt si obsedata de fizicul meu. m-am vopsit roscat-castaniu ca merge perfect cu ochii mei verzi. am 1,70 m si 50 de kg.

sper ca intr-o zi pamantul va devenii un loc sigur, fara razboaie, fara ura si egoism, unde sa simti in aer iubirea, fericirea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Ahhhhhhh,
Si am uita sa va spun ca in ultimul timp plang, plang foarte mult, plang de tot ce e suferinta pe pamantul asta.
SI NU STIU CUM O SA-MI REVIN!!!

Mergi la inceput