Buna ziua.Am cateva nelamuriri si daca poate cineva sa ma ajute.Anul trecut in Iulie am facut Histeroscopie- am avut sinechii uterine si 3 polipi.Stiu ca se face biopsie dar dr nu mi-a spus nimic.Dr.la care am fost este acum in spital si nu mai am rabdare....Poate ca va intrebati de ce ma ingrijorez tocmai acum.Prietena mea a fost la acelasi dr.si i-a dat ei lamele sa faca biopsie...si nu a iesit deloc bine...si de aici si ingrijorarea mea.Ultimul ecograf l-am facut in Decembrie si a fost bine,mi-a dat sa fac tratament cu Clostilbegyt si astept rezultatele.
Intrebarea mea este:este obigatoriu sa se faca biopsie sau se face numai in anumite cazuri?
Va multumesc!
Din cate stiu eu nu se face biopsie decat daca exista suspiciuni in legatura cu polipul. Mama mea a avut polip uterin, a fost extirpat si nu i s-a facut biopsie.
Multa sanatate! A... si daca echo a fost ok, nu cred ca ai de ce te speria!
Cu drag,
quote:
Originally posted by Andreutza
Din cate stiu eu nu se face biopsie decat daca exista suspiciuni in legatura cu polipul. Mama mea a avut polip uterin, a fost extirpat si nu i s-a facut biopsie.
Multa sanatate! A... si daca echo a fost ok, nu cred ca ai de ce te speria!
Cu drag,Andreea &
Octaveatza
Multumesc mult pt.raspuns m-am mai linistit ca imi puneam mii de intrebari. Acum astept sa vad ce rezultate are Clostilbegytul asupra mea.Ecograf nu am facut in zilele indicate de medic pentru ca medicul meu este internat in spital.
A reusit cineva sa ramana insarcinata dupa tratament cu Clostilbegyt?
Daca da sau nu va rog sa-mi scrieti si mie.
Mii de multumiri