mamici din Iasi
Raspunsuri - Pagina 16
ralucami spune:
Cristina la mine e clara treaba. Pe data de 17 iulie vin in Romania. Cel care imi ingreuneaza planurile e ca de fiecare data barbate-meu care o scalda in doua ape.
Ori vine odata cu mine si pleaca mai repede, ori vine mai tarziu si o sa plecam amandoi. Oricum eu am rezervarile facute si nu le schimb nici cu ordin de la procuratura
Cristina vin prin Frankfurt si apoi iau avionul pana in Munchen
, asta ma ajuta sa intru mai repede in atmosfera!
Dia insanatosire grabnica si sper sa vii la intalnirea din vara impreuna cu printzesa ta.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
SMART spune:
Fetelor de prin lume care aveti parintzi in Iasi, stitzi sa existe inafara de www.comenzi.com care sunt foarte buni si livreaza in zona , alte siteuri pe care le putem cumpara citeceva celor de acasa? Ma refer la lucrurile traditzionale de Pashte si cadourile pentru aniversari.
V-am pupat iesencelor,
FELICIA
palmyrah2002 spune:
Dia multa,multa sanatate si sa-ti revii cit mai repede!
OAUUU inseamna ca "facem o intilneala superbestiala"in vara!!
Abia astept!

Cristina ce bunatate de tort ai facut?Mnea,mnea...

Roberta odihneste-te acum,fiindca dupa ce vine
e cam greu!
Anna Maria ai gasit ceva frumos si mai ieftin?Poti incerca si la standuri in Alexandru cel Bun.Am auzit ca si acolo mai sint lucrusoare ieftine!
Aime,Lacri,unde ati disparut ?
Cristina si Mihnea
roberta04 spune:
Buna dimineata! Azi am nevoie de suportul vostru moral, am o zi grea, merg la control si mai am o problemuta cu sotul meu care e programat la o operatie la maxilo. Asa ca, noaptea trecuta am dormit doar vreo trei ore, sunt in continuare ametita de somn si oboseala, dar pe baricade!
O zi maxima tuturor!!
Roberta + BeBe scump din burtica
aime spune:
'neata fetele!
am aparut si eu...
roberta tin pumnii ptr ambele problemute...o sa fie bine
aime
GabrielaG spune:
Buna dimineata fetele!
E o dimineata superba in Iasi, cu mult soare si zarzari si corcodusi infloriti. Au aparut si toporasii prin gradinitele dintre blocuri si
e o adevarata zi de primavara(sa stiti ca nu va pacalesc, chiar daca e 1 aprilie).
Bine ai revenit Adi si asteptam venirea fetelor de peste mari si tari sa facem si noi o "intalneala pe cinste".
Pupici,
Gabriela si baietii
aime spune:
fetele, n-ar trebui inchis aici, ca am ajuns la fila 11...da' cine poate inchide?
si haideti la mamici de Iasi (2)!!!!!
aime
tinatache spune:
pana inchide cineva hai sa ne organizam noi. continuarea aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24099
Un Paste Fericit! 
Cristina