mi s-a stricat nortonu`....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Da ....da nu e niminea....Nu ma supar daca te saturasi sa-mi tot dai indicatii sa sti.. Ai fost oricum prea rabdator

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Saraca de tine Azumi, si mie mi se intampla la fel, cu antena cu palpaitul cu totul! Dar de cateva zile a disparut totul! Poate trece si la tine, mai mult nu stiu ce sa zic!
Cu simpatie Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Buna fetelor! Din pacate problema este cam albastra: daca nortonu se manifesta asa cum ati spus inseamna ca sistemul vostru (XP-ul) este compromis; singura solutie este sa salvati ce aveti nevoie, formatati si reinstalati totul pe curat. Pentru blast XP-ul are un patch pe care este bine sa-l rulati pana sa va conectati la internet, apoi instalati norton 2004, il aduceti la zi si apoi puteti prelua din salvarile anterioare. Eu am incercat sa curat un XP de welchia si blast, am reusit dupa cateva ore dar sistemul se misca tot de doamne ajuta asa ca am reinstalat totul in jumatate din timpul afectat devirusarii(asta e motivul pentru care va indemn sa reinstalati). Daca aveti si un firewall tot de la norton ar fi super. Succes si sa nu uitati de patch ptr blast pana sa va conectati la net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

No poi creca asta mai ramane de facut ...ca le incercai pe toate, iar de Spybot nu poci nici cum scapa...Iar de la virusi a inceput sa-mi dea si System Shut Down ....si sa se restarteze calculatoru! Da nu am instalat xp decat de cel mult 3 saptamani...o luna.Iar inainte tot asa ( acu stiu ca de la visursi) imi dadea system shut down si se bloca, internetul nu-l mai conecta deloc si nici alte comenzi nu mai primea.Atunci am chemat pe cineva si la formatat si l-a instalat la loc.Se poate sa nu-l fi instalat ala bine, sau sa nu fi formatat de tot calculatoru? Nici io nu mai stiu.Asta ar fi a doua treia instalare de xp, nu se strica ceva de la atatea reinstalari?

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Draga Azumi stai calma daca mai poti; de la atatea reinstalari numai nervii tai au de suferit si eventual ceva doc care mai scapa din filtrul de salvare. Cu riscul de a ma repeta iti sugerez ordinea reinstalarii pe curat(eu sunt Stan Patitul cu astea):
1.instalare SO
2.configurare drivere
3.instalare patchurile de securitate recomandate de Microsoft(vezi blast)
4.instalare si actualizare AV
5.instalare si configurare pachetul tau de aplicatii
6.poate pui si un firewall(cu actualizare)
7.recuperezi ce te intereseaza si
8.distractie cat mai placuta, sau vorba soacrei de pe la noi(reclama TV) " Nu te doaaare capul, mama". In curand e posibil sa revenim la fax-uri sau scrisori(numai asa scapam de "virusi"). Succes, Nic.

Mergi la inceput