Cum vi se pare viata in Japonia? (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by eli
[Julie multa sanatate lui Matei! Ce stii despre acest tip de gripa? Sa imi feresc si eu copilul chiar daca e, deocamdata, in burtica!

Bey, nu va pot spune decat ca e gripa de tip "Beijing" - iost lamurita bustean.
Daca v-ati vaccinat asta toamna, ar trebui sa nu fie probleme. Cred. Oricum, evitati aglomeratia, calatoriile cu trenul etc zilele astea.
Tineti-mi pumnii sa nu ma gripez si io - desi, la cate pupaturi de alinare i-am tras lui Matei de duminica incoace :))))
Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mey fetelor dar atzi scris nu gluma!!!! Mai avem un pic si inchidem si partea asta . NinaM i-am povestit si lui barbate-meu faza si radeam ca doi prosti prin casa Tare de tot! Sa ne mai povestesti despre poznele puiului tau. Si vborba lui Hannen : trebuia sa o lasi pe tanti sa il ia in bratzeNanatigru tu prin ce zona stai? Sincera sa fiu eu pana acum nu prea am gasit pe nimeni care sa stea aproape de mine si m-as bucura tare de tot. De condus inca nu conduc. Astept si eu sa treaca timpul si sa pot da pt permisul japonez. Radeam intr-o zi cu Hannen si imi zicea ca are o oferta speciala la covorul zburator al lui Aladin Doar asa sa ma mai deplasez si eu!CamiT bine ai venit pe la noi! Sedere placuta si mesaje cat mai multe!Hannen bey fi-tzi-ar placinta ca numai la aia ma gandesc de ieri si mi se strange stomacul de pofta. Sa mai plece barbate-meu prin delegatzii de-astea lungi,ca ma sui in avion si taman la tine la usa o sa ma vezi.Angi eu o sa vin in Osaka prin iunie-iulie cred. Am trecut de nu stiu cate ori prin orasul tau, si am fost si la universal studios. Poate cine stie o sa ai timp sa bem un suc impreuna. De ajuns in Tokyo sunt slabe sanse.Sorina ai reusit sa ii cumperi cadou sotzului tau? Te-ai hotarat pana la urma? Sa ne povestesti cum a fost!! Si bey mai terminatzi cu bunatatzurile astea!! Citesc pe la voi si imi ploua in gura. Si vad ca si aia de pe FBC m-au uitat, nu mi-au mai dat nici un semn de viatza. Vreau si eu branzaaaaaa si suncaaaaa

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Hai, fetelor, la partea a 5-a
J.

Mergi la inceput