Cum vi se pare viata in Japonia? (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

Buna fetelor!
RALUCAMI merci frumos.
Despre lichiorul de sarpe se numeste HABU si de obicei se aduce din Okinawa.Am incercat si eu o data,se bea ca pe techila si este cam nasol la gust.
Si la mine este cald si frumos(adica a fost pt.ca acum e noapte).Azi m-am intalnit cu o prietena japoneza,DOAMNE cat sunt de dificile!Voi puteti sa le intelegeti?
RALUCAMI eu stau exact langa Ocean ,am inteles ca stam cat de cat aproape una de alta,poate ne intalnim intr-o zi;ce zici?Tu conduci?
Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Ralu eu stau in orasul Kushiro insula Hokkaido.Aici vara temperatura cea mai ridicata este de 20-22 grade si asta uneori.De plaja nu mai vorbesc nici exista si nici nu poti face ca e prea frig ,uneori si in tricou cu mineca scurta e frig.

Abia astept sa merg in Rom sa mai simt si eu ca e vara caci de iarna si zapada sint satula si inca nu am scapat cica joi iarasi o sa ninga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Salut,fetelor.Eu stau in Hamamatsu,in Shizuoka-ken.E un oras superb,cu iesire la ocean.Vara e super pentru ca e foarte cald.Sta cineva pe aproape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare Ayumi si bun venit.Eu stau in Shizuoka city,si mai sunt fete prin aproriere.
Nina m-am tavalit de ris cu nazdravanul tau.Trebuia s-o lasi pe tanti sa-l i-a in brate
Sorina de ce povestesti de asa minuni.Deja salivez
Fetele vine primavara cumva?La mine asa miroase, a primavara.

Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Miroase a primavara si pe la noi. Au inflorit caisii, sunt peste 22 de grade, dar saptamana asta suntem prizonieri in casa. Matei a facut gripa (influenza de tip B), a izbucnit o noua epidemie in zona... E bine sa stiti, sa va feriti copiii de aglomeratie.
Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

fetelor! Ma primiti si pe mine in mijlocul vostru. Sunt si eu un nou venit si tare mi-ar place sa stiu ca ma primiti si pe mine langa voi.Eu nu prea sunt indrazneatza de felul meu dar dupa ce am citi cate ceva din ce ati scris voi mi-am luat inima in dinti si am zis hai sa incerc ca nu ma omoara nimeni.Speeeeeeeer!!!
Am citi ca gatiti paine de casa si sa stiti ca si eu fac paine in fiecare zi, ca sotul meu imi cere paine. E prapad mare dac nu fac paine. Cozonac nu am incercat dar de Pastele acesta o sa dau tot ce pot din mine. Si sotul este tot roman si prefera mancarea romaneasca. Ca urmare gatesc zilnic si tare asi vrea sa mai gateasca si el .
va pupa si va doreste numai bine.

Cami si bebeul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Sorina si Nina prin ce peripetii ati trecut!!! Sorina mi-ai facut pofta de cascaval. Sper sa gasesc si eu.

Vai ce frumos e afara si aici. Chiar ca a venit in primavara!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

Fetelor acum ma tin scai de voi nu va mai dau drumul. Aveti dreptate legat defoile de placinta. Se gasesc la congelator in magazin si este desenat pe cutie/punga o placinta cu mere. Eu am cumparat si am facut placinta cu carne. Un adevarat deliciu. Ei, dar daca sunteti interesate va pot da o reteta de placinta cu mere si ies foile la fel de fragede. Dar va avertizez ca trebuie rabdare multa la facutul foilor. E foarte delicioasa!
Va pupam

Cami si bebeul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Baga, Cami, la Bucatarie, eu una te astept!

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ozy spune:

Bine ai venit Cami!si sa ne scrii mesaje multe cu gatitul tot ce stii lol .Mult noroc si multe flori pt inceput

Mergi la inceput