cum sa-l cuceresti?

cum sa-l cuceresti? | Autor: tcelen

Link direct la acest mesaj

cum sa-l intampini si sa-l cuceresti,cand vine acasa dupa ce a fost plecat mult timp,avand in vedere ca el lucreaza in alt oras si pleaca mai tot timpul iar eu am cam epuizat tot! ajutatima,maine vine acasa,vreau orice de la mancare pana la ......

tcris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fii tu insuti! Daca la aceasta persoana vine el, nu ai de ce sa fi altfel.

Parere personala.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Cristina, din cate am ..simtit eu cel mai bine merge senzualitatea. Barbatii se dau in vant dupa tinutele sexi si dupa desuurile sexi.
Poarta "ceva" ce n-ai mai purtat niciodata. Si cred ca nu strica putin parfum. Nu mai vorbesc de restul: coafura, manicura, etc. In ceea ce priveste mancarea e clar ca trebuie sa ai mancaruri gata pregatite dar eu nu te sfatuiesc sa faci cine stie ce specialitati ci sa te limitezi (daca-i stii gusturile) la ceea ce stii sigur ca-i place.
Asa, ca intre galatzence, bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc pentru sfaturi si o sa incerc sa le urmez!

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Fii cu adevarat tu insati si nu renunta la provocare, la inedit, la nou. Arata-ti toate formele intr-o naucitoare succesine de expresii marunte. Fii umila dar demna. Fii mama dar si confidenta. Fii preocupata de succesul lui. Fii protectoare. Fii INDEPENDENTA !
Esti o femeie Super!! Nu stiai? E timpul sa afli ca esti iubita.
Cu respect, Nick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by noltic

Arata-ti toate formele intr-o naucitoare succesine de expresii marunte. Fii umila dar demna. Fii mama dar si confidenta. Fii preocupata de succesul lui. Fii protectoare. Fii INDEPENDENTA !

ca in melodia aceea a nu mai stiu cui: I'm a mother, I'm a lover, I'm a ...? Vezi sa nu-l zapacesti de tot.
Cu umilinta si postura de mama m-as abtine insa.Daca ma gindesc bine, parca si cu protectia m-as abtine, ca-i iubitul ei nu copilul, nici tata batrin.
Marius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

oooooooooo,ce sfaturi am primit ,nu pre multe dar am sa in cerc sa fac cateceva din ele!!!!!!!!aia cu umilinta nu prea merge la mine,dar in rest.............

multumesc celor ce au cotribuit la fericirea mae si poate o sa mai contribuie......!

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sa ne zici neaparat cum a fost!...ok, poti sa ocolesti amanuntele...hm...picante, vrem doar tacticile de invaluire...
Parca asta-i ordinea, nu?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Femeie m-am nascut, mama invat sa fiu in fiecare zi, umila de ce-as fi ca sa se simta bine barbatul?
Se poate si invers, nu-i asa fetelor?
Ma-ntreb adesea el e preocupat de succesul meu,reciproca ar trebui sa fie valabila,cred eu.

Zana
“Zambeste cat mai poti”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Pick-nick in ... pat!

"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by georgianab

Barbatii se dau in vant dupa tinutele sexi si dupa desuurile sexi.
Si cred ca nu strica putin parfum.

Nu neaparat. Barbatii se dau in vint dupa ce e dedesubt, pina la urma desuurile zboara de nu se vadwww.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/thumbs.gif" border="0">
Iar de parfum... eu il prefer pe ala natural. Nu-l face nici unul artificial

Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">

Mergi la inceput