Greutatea si inaltimea copiilor
Raspunsuri - Pagina 2
Adela spune:
OTILIAAAAA ce mai faci? Chiar ma intrebam unde ai disparut.. Ce face papusica ta?
Va pup
Adela & bb Julia
Alina spune:
Marie a mea s-a nascut cu 3020 g si 50 cm.Acum,la 6 luni,are 8.400 kg si 64 cm.
Otilia,pe unde ai fost?
Pupici muuulti bebelusilor si mamicilor,
Alina
katty spune:
Baietelul meu are 2 luni si 3 zile si are 6,400 kg si 62 cm (la nastere a avut 4,200 kg si 51 cm).![]()
Nu trebuie sa-ti faci nici o problema. Fiecare copil are propriul ritm de crestere.
tinatache spune:
Andra la nastere: 54 cm, 4 kg; 6,5 luni: 70 cm , 8,3 kg. Dar, dupa cum ai spus si tu, fiecare copil e diferit de celalalt asa ca sanatos sa fie ca de crescut tot creste pana la urma.
tina
Otilia spune:
Dragele mele,
Ne-am mutat (din regiunea pariziana la malul oceanului
) si nu am mai avut Internet... Pina acum ![]()
Mi-ati lipsit tare mult si ma bucur ca v-am regasit!!!
Scumpa mea Adélie este bine, am mers deja de citeva ori sa o plimbam cu caruciorul pe plaja. Va pup mult, ma striga
!
O&A
O&A
Otilia spune:
draga adela,
iti scriu cu adelie in brate, asa ca... nu mai am majuscule, scuze!
din cite inteleg, julia la nastere era cam la 25 de percentili pe graficul cresterii, adica numai 25 % dintre copii se nasc cu greutati mai mici de 2,9kg, iar acum, la 3 luni, cu 6,1 kg se afla cam la 80 de percentili (adica doar 20% dintre bebelusi, la aceeasi virsta, sunt mai maricei decit ea ![]()
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase, i-a intrecut pe multi ![]()
pupici, otilia
O&A
Luizax spune:
haideti sa ma smiorcai si io ...... Alex a avut la najtere 2,400 kg.....iar acum la 7 luni jumate are abea abea.....e.....5,700
. In skimb la lungime e bine......fro 68-70 cm. Pediatrul ii zice ca ie manekin ....behehehehe. Mai e cineva cu bebei asha mikutzi? ![]()
Luizax
alma spune:
Diana a mers bine cu greutatea si inaltimea mai tot timpul... dar de cand e domnisorica e mai subtirica si nu prea inalta. S-a nascut cu 3,500 kg si 51 cm, iar acum la 6 ani si jumatate are 116 cm si 20 kg. O sa ma uit in jurnalul ei si maine o sa vin cu informatii mai amanuntite despre acest subiect.