Sfaturi !CUM SA NE LASAM DE FUMAT!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Salutare tuturor!
Sunt bucuroasa ca astazi se implinesc sapte zile de cand n-am mai pus tigara in gura; fumam de sase ani( cu pauza 1 an si 6 luni-cat am fost insarcinata si am alaptat), cam un pachet de tigari pe zi; am incercat de nenumarate ori sa ma las de fumat...intotdeauna gaseam un motiv sa aman "evenimentul";ei...mi-am cumparat un pachet de ceai verde cu scopul de a mai elimina toxinele din organism; nu stiu daca a fost o reactie de la ceai, cert este ca dupa trei zile de baut (o cana pe zi), timp in care am si fumat...am facut o criza urata :am varsat,ma durea capul cumplit, ameteam....;atunci am zis:"gata cu tigarile"- si m-am tinut de cuvant;
Deci se poate renunta la ele.
- ce-i curios e ca nu "mi-e pofta" de tigara, nu-i simt lipsa;
- beau in continuare ceai verde si de astazi ma duc la sala (in special pentru sauna)
de la Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

cum te poti lasa de fumat?
simplu: gandeste-te cum ar fi sa te trezesti intr-o miercuri cu cancer si sa mori intr-o joi si sa-ti lasi copilul pe drumuri fiindca tu ti-ai batut joc de tine si te-ai afumat cu otravuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hai sa explic si eu cum am facut. Am mai incercat o data anul trecut sa ma las de fumat si m-a tinut vrednicia asta exact 7 zile (statistic fumatorii care esueaza se reapuca dupa 7 zile) si tot framantam in capul meu ideea de a ma lasa de fumat. Pe mine nu m-a stimulat sa ma las de fumat ideea economisirii banilor, banii nu-s o problema, nici ideea de sanatate, ma simt foarte bine. M-a stimulat ideea autoizolarii, la petrecerile de familie, la o gasca de fo' 20-25 persoane am observat ca sunt singura fumatoare de acolo. Vara mai merge da' iarna mi s-a parut ultima umilinta din lume sa ies in frig sa fumez. Am inceput sa ma simt prost cand mergand la carciuma nefumatorii care ma insotesc cer masa la zona de fumatori din cauza mea. Anul trecut n-am luat nici un medicament, anul asta m-am ajutat de medicamente si am trecut relativ usor primele sapte zile. Am deja 12 zile acum de cand n-am fumat.

Oana_B

Mergi la inceput