Mac Mac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pai ce sistem de operare ai? M-am uitat pe net dupa AVID si am gasit pe niste forumuri mai vechi (din 2001) ca mergea pe win 2000, ca cica pe xp era in lucru. Asta inseamna ca daca acum merge pe xp tre sa mearga si pe 2000.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

merci Oana de idee...
am gasit asta
Title: Avid Xpress DV 3.5 + PowerPack! Description: The best and easy edit app. Keywords: avid, editing, avid xpress Category: Graphics and Multimedia Author: Avid Operating System: Windows 2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

pai am Win 2000 atunci, daca zici tu ca asa se cheama :)) si nu merg versiunile noi de la Avid varianta care ma intereseaza pe mine este Adrenaline. nu e vorba sa lucrez de-acasa, ci sa-l invat.

oricum,incercand sa rezolv problema (cat se poate de urgenta), pana la ora asta tarzie din noapte am licitat pe ebay-uri si alte alea pentru carti si dividiuri deocamdata. o sa incerc sa practic la librarie, au niste adevaraciuni de calculatoare, nu ca al meu :) totusi, intr-un final va trebui sa rezolv problema si acasa, mama si ce scump e un computer! o sa ma interesez si de softul de care spune Lia, pare mai economic...

multumesc!!!

Mergi la inceput

Lia, am lasat adresa mea de email la tine pe PM, daca ti-e mai usor sa trimiti linkul si il downloadez eu...cum iti este tie mai usor!!

Mergi la inceput

Am mai gasit cate ceva:
http://www.avid.com/cgi/forumscgi/Ultimate.cgi?action=intro
La categoria "pc-based products", prima sectiune "media composer family" este despre adrenaline.

Oana_B

Mergi la inceput

Oana, la ei m-am dus si eu prima oara, numai ca trebuie sa cumperi produsul si cum eu nu stiu inca daca poate deveni compatibil cu ce am eu...da-ti seama unde am fugit prima oara sa intreb: la voi!

Mergi la inceput

Pai chiar daca nu stim (asa ca mine), ne documentam si tot dam un raspuns

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Pai chiar daca nu stim (asa ca mine), ne documentam si tot dam un raspuns

Oana_B

taci tu, modesta mica, mi-ati fost de un real folos
Lia cel putin m-a dat gata cu ce mi-a trimis, e o scumpa si o dulce, multumesc din inima partidului :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

conchita, de ce vrei tu neaparat sa inveti avid? ce vrei de fapt sa faci? te intreb pentru că pare un sistem (semi)profesional (numai ce am citit putin despre Media Composer Adrenaline si deja salivez, ca eu ma chinui cu o râsnită de PC) si preturile sunt (evident ) pe măsură. ma gândeam că dacă vrei să faci editare video nelineară (home video) poti începe si cu un pinnacle studio 9.

Mergi la inceput

Tata lui Julia, asta lucrez la job, dar deocamdata numai loghez si vreau sa invatat singura pentru editare-productie. ceva-ceva am prins eu de la colegi, numai ca vreau sa stiu totul ca la carte. in plus, vreau sa sar niste cursuri la scoala (adica sa dau numai examenele), n-am chef nici sa le platesc, nici sa le frecventez cand m-oi duce.

Mergi la inceput