Securitatea datelor din computer - help pls

Securitatea datelor din computer - help pls | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

Am ceva mai mult decat o banuiala ca ceva colegi binevoitori imi acceseaza computerul cand nu sunt prin preajma.
Cum pot sa aflu precis daca cineva il acceseaza in lipsa mea, in afara de a vedea ultimele 10 documente deschise? Arhiva Msg e dezactivata, nu am foldere share-uite. Mi-am instalat si o parola de screensaver care ar trebui sa se instaleze dupa 2 min. dar, desi imi spune ca a fost instalata cu succes, fie nu merge, fie cineva o dezactiveaza. Poate fi dezactivata parola?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Lucrezi intr-o retea? Daca da tb sa stii ca admin-ul are drepturi totale asupra calc. tau.Daca nu e vorba de admin atunci discuta cu el pt a reface securitate.
Daca nu lucrezi intr-o retea, atunci cred ca ti se pare, colegii tai ar putea intra in calc tau via internet dar e putin probabil....

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Da, e o retea, dar nu cred ca prin retea se umbla sau de pe server, ci chiar de la computerul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Downloadeaza programul de la adresa asta:
http://www.e-spy-software.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Candy, am uitat sa-ti spun.Programul se poate ascunde din setari si atunci cand vrei sa vezi ce a inregistrat ii dai CTRL+ALT+7, e foarte bun dar pacat ca e free trial!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mai sunt si alte metode sa vezi daca si unde ti se umbla in computer. Te duci la history internet explorer si listezi "by site". De acolo cauti "my computer", clicaie pe link si vizualizezi tot ce s-a deschis in comp. Ca sa vezi paginile pe care s-a umblat pe net deschide microsoft word apoi clicaie insert/hiperlink/browsed pages. Chestia asta din urma poate fi vizualizata chiar daca stergi history la internet explorer. Or mai fi si alte metode de spionat da' eu pe astea le stiu.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

quote:
Initial creeata de Candy

Am ceva mai mult decat o banuiala ca ceva colegi binevoitori imi acceseaza computerul cand nu sunt prin preajma.
Cum pot sa aflu precis daca cineva il acceseaza in lipsa mea, in afara de a vedea ultimele 10 documente deschise? Arhiva Msg e dezactivata, nu am foldere share-uite. Mi-am instalat si o parola de screensaver care ar trebui sa se instaleze dupa 2 min. dar, desi imi spune ca a fost instalata cu succes, fie nu merge, fie cineva o dezactiveaza. Poate fi dezactivata parola?

Ce sistem de operare e instalat/folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Ca sa vezi paginile pe care s-a umblat pe net deschide microsoft word apoi clicaie insert/hiperlink/browsed pages. Chestia asta din urma poate fi vizualizata chiar daca stergi history la internet explorer.
Oana_B

Oana, ar fi fost super sa fie asa, dar din pacate nu merge. Daca stergi din Internet tools/history, automat se sterge si din Word, Insert/hyperlink. Nu mai vezi nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Serios? Hm...ciudat. Faza e ca am avut o buba in IE si nu tinea minte history, si ca sa vad pe unde am umblat singura varianta era din word si am presupus ca asa o fi intotdeauna.
Am probat si eu acum, asa-i Angela, ai dreptate se sterge si din word.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Merci pentru raspunsuri, da' tot nu mi-s lamurita! Am Windows 98. Nu am probleme cu Internet Explorer, adica nu ma intereseaza daca cineva vede sau nu pe unde am navigat, ma intereseaza sa nu intre in My Documents. Si daca tot intra, as vrea sa stiu metoda prin care pot sa ma conving ca-i asa.
Poate fi dezactivata parola de screensaver?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Da, parola de screen server poate fi dezactivata in Windows 95 sigur, da uite ca nu stiu in win 98. La win 95 un ctrl-alt-del si inchizi screen server - din lista.
Ca sa stii daca s-a umblat la fisiere te duci in property pe fisier si acolo ai informatii despre data crearii, a ultimei actualizari.

Mergi la inceput