morfologie fetala

morfologie fetala | Autor: iulia79

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor.Si pentru ca sunt noua printre voi,frumos este sa ma prezint.Am 24 ani si sunt la prima sarcina care a ajuns acum la 26 saptamini.Pina acum ma vazut o doamna doctor de la maternitatea Bucur.Interesindu-ma mai mult despre aceasta maternitate,am hotarit ca eu nu vreau sa nasc acolo si am fost nevoita sa-mi schimb doctora.Acum ma vede o doamna doctor foarte draguta de la Municipal,chiar ieri am fost la dinsa si sint foarte incintata.Dar sa trec la subiect:mi-a cerut sa fac o ecografie mai ampla,morfologia fetela.Am inteles ca aceasta o pot face la spitalul CFR2,la d-na doctor Chitescu.Am fost acolo,m-am programat dar nu sunt lamurita intr-o anumita privinta.Va rog,daca vre-una dintre voi ati facut-o tot aici,spuneti-mi si mie cit v-a costat sau cit ati dat la doctorita.Va multumesc mult si va pupic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

In primul rand bine ai venit si sedere indelungata si placuta printre noi.
Mergi cumva la dr Corina Grigoriu?
Eu am mers la ea si m-a trimis mereu la dna dr Chitescu pentru eco. E de treaba si i-am dat mereu bani dupa. Deci poti sa-i dai oricat ca se poarta bine. Eu am nascut de aproape 2 ani dar atunci i-am dat 200.000.
Daca vrei mai multe detalii despre doctorita scrie-mi si iti raspund repede.

Pupici,

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia79 spune:

Multumesc mult pentru raspuns si ne mai auzim marti sa va spun ce am facut.Pupici

Mergi la inceput