Salutare tuturor.Si pentru ca sunt noua printre voi,frumos este sa ma prezint.Am 24 ani si sunt la prima sarcina care a ajuns acum la 26 saptamini.Pina acum ma vazut o doamna doctor de la maternitatea Bucur.Interesindu-ma mai mult despre aceasta maternitate,am hotarit ca eu nu vreau sa nasc acolo si am fost nevoita sa-mi schimb doctora.Acum ma vede o doamna doctor foarte draguta de la Municipal,chiar ieri am fost la dinsa si sint foarte incintata.Dar sa trec la subiect:mi-a cerut sa fac o ecografie mai ampla,morfologia fetela.Am inteles ca aceasta o pot face la spitalul CFR2,la d-na doctor Chitescu.Am fost acolo,m-am programat dar nu sunt lamurita intr-o anumita privinta.Va rog,daca vre-una dintre voi ati facut-o tot aici,spuneti-mi si mie cit v-a costat sau cit ati dat la doctorita.Va multumesc mult si va pupic
In primul rand bine ai venit si sedere indelungata si placuta printre noi.
Mergi cumva la dr Corina Grigoriu?
Eu am mers la ea si m-a trimis mereu la dna dr Chitescu pentru eco. E de treaba si i-am dat mereu bani dupa. Deci poti sa-i dai oricat ca se poarta bine. Eu am nascut de aproape 2 ani dar atunci i-am dat 200.000.
Daca vrei mai multe detalii despre doctorita scrie-mi si iti raspund repede.
Pupici,
Andreea & Octaveatza