Ce am fost in viata anterioara?
Raspunsuri - Pagina 3
maria m m spune:
EU CICA AM TRAIT IN SIBERIA IN ANUL 1425.
AM FOST FERMIER SI CROITOR.
FAZA E CA EU CHIAR IMI AMINTESC DE LUCRURILE ASTEA.DE MULTE ORI AM VISAT SI CA SUNT FERMIER SI CA SUNT CROITOR...........
miru&nana=>fetele mele frumoase
cosmi spune:
Si iata ce scrie la mine:
Povestea vietii tale anterioare:
Se pare ca ai fost BARBAT in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Polonia in jurul anului 1075.
Ocupatia ta a fost aceea de miner.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Ai fost o persoana extrem de energica si plina de viata, cu mari abilitati de planificare si supraveghere. Ai avut o pozitie de raspundere.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Invata umilinta si credinta in divinitate. Trebuie sa gasesti calea catre latura spirituala a vietii.
Iti aduci aminte?
Incerc sa-mi aduc aminte, dar nu reusesc. Barbat, miner!? Departe de orice imaginatie a mea privind viata anterioara!
E nostim. Si toate persoanele care s-au nascut in aceeasi zi cu mine am fost cu totii mineri in Polonia in 1075. 

Cosmina
mamica dulce spune:
madutzu...cand e ziua ta,ca tot tailandeza am fost si eu![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Tailanda in jurul anului 1375.
Ocupatia ta a fost aceea de marinar, cismar.
--------------------------------------------------------------------------------
Ai fost o persoana extrem de inventiva, studioasa, cautatoare a esentei lucrurilor pana in profunzime, un real cercetator. Ai avut talent dramatic, poate cu preocupari in lumea teatrului.
Invata modestia si discretia, responsabilitatea si seriozitatea, trebuie sa devii un om de incredere care isi foloseste ratiunea.
Iti aduci aminte?
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
danacaltan spune:
Ce ciudat, cel putin:
Se pare ca ai fost BARBAT in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Sudul Noii Zeelande in jurul anului 700.
Ocupatia ta a fost aceea de constructor-------------------------------Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Ai avut o minte stiintifica, mereu in cautarea explicatiilor logice. Nu ai fost intotdeauna inteles de ceilalti, dar ai castigat respectul tuturor pentru inteligenta ta.
Invata sa gasesti in toate magia care sa-i ajute pe oameni sa vada ceea ce nu se vede la suprafata! Ai talente deosebite ce se cer dezvoltate------------------------------------------------------------
ASA CA SUNTEM CHIAR O GRAMADA DE MAMICI BARBATE.In alta ordine de idei, MIE CHIAR MI SE POTRIVESTE!!!!!Dar nu pot sa-nteleg pe unde am umblat in 1300 de ani???!!!
Cu aceasta ocazie vreau sa-mi gasesc colegii de santier: cine a lucrat in anii 700 la proiecte de constructii in Noua Zeelanda, este rugat sa ma contacteze, pentru a ma informa si pe mine despre stadiul lucrarilor.
conchita spune:
quote:
Originally posted by maaria
fetele, am cautat pe net si am gasit ceva mai interesant:
http://predictions.astrology.com/plg/?arrivalSA=1&cobrandRef=0&arrival_freqCap=1&pba=adid=7368484
eu am fost serif:))
Maria
celelalte doua linkuri nu se activeaza la mine, nu stiu de ce.
m-am uitat in oglinjoara ta si mi-a iesit ca am fost King, nu spune unde, dar apare un nene egiptean in oglinda. :))
hannen spune:
Si mie imi arata oglinjoara ca am fost egipteanca

Niponnel,pai cum sa nu ne iasa la fel daca suntem nascute in acelasi an si luna doar la diferenta de citeva zile![]()
![]()
![]()
Crinuta,auzi cica a trait pe undeva prin mongolia sotiorul meu si ca a fost militar,razboinic sau calau
Daca-i zic ce reactie crezi ca va avea??

http://community.webshots.com/user/nicoleamira
conchita spune:
quote:
Originally posted by danacaltan
Cu aceasta ocazie vreau sa-mi gasesc colegii de santier: cine a lucrat in anii 700 la proiecte de constructii in Noua Zeelanda, este rugat sa ma contacteze, pentru a ma informa si pe mine despre stadiul lucrarilor.
Dani, poate pe alta planeta, ca Noua Zeelanda a fost descoperita in sec. XVII abia, idem Tasmania si Australia. :)) acum, depinde ce numim proiecte de constructii :))
Ortansa spune:
Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Arabia Saudita in jurul anului 1250.Ocupatia ta a fost aceea de cioban, padurar, vacar.
Ai fost un revolutionar, dornic de noutate si schimbare. Ai fost initiatorul multor mofificari in societatea in care ai trait, cu reale calitati de lider
Invata umilinta si credinta in divinitate. Trebuie sa gasesti calea catre latura spirituala a vietii.
Iti aduci aminte?
Pai poate asa se iecsplica unde m-a tras ata:-)...dar chiar vacar:-)))))sa fi fost:-)???
Ortansa-de
X mamica