Hallmark
Se uita cineva pe acest post TV pe care am vazut niste filme fantastice? Ce filme v-au placut? Recomand "Straight from the heart" (trad. "Fara ocolisuri"), "Mica sirena", "Craiasa zapezii", serialul "Fiicele lui Mcleod", "Copacul fermecat", "Dansuri de societate","Jack si vrejul de fasole "(o varianta moderna),"Anastasia", si inca un film al carui nume nu mi-l amintesc si apelez la voi, poate l-a vazut cineva. Actiunea se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial, intr-un mic orasel american. O femeie cu o fetita de aprox 11-12 ani adapostesc la ferma lor un barbat despre care nu stiu nimic si care le ajuta sa puna gospodaria pe picioare.Intre strain si aceste doua femei se dezvolta o afectiune profunda, care nu poate fi condusa mai departe deoarece sotzul plecat in razboi anunta ca se intoarce. Filmul se termina cu intoarcerea sotzului si plecarea strainului. Imi mai amintesc ca fetitei i se spunea Pug. Daca isi aminteste cineva cum se numeste, va rog sa-mi spuneti pt ca vreau sa-l revad dar nu stiu cum sa-l caut in program.
Ce alte filme v-au mai placut?
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Raspunsuri
sirod spune:
De cind Bebelixul meu si-a schimbat ora de culcare si eu am mers la serviciu...ce e ala TV?
Inainte umaream Hallmark - ma vazut "Merlin" - fantastic mi s-a parut, "Fiicele lui Mcleod" le-am urmarit pina prin noiembrie anul trecut.Filmul de care vorbesti tu nu mi-l amintesc, e recent?
Mai prind dupa ora 23(parca) un serial cu niste politiste, nu stiu cum ii zice, niciodata nu-l vad de la inceput.
Am vazut -nu mai stiu cind - un film superb cu un batrin pe care un copil incerca sa-l convinga ca este Mos Craciun.Pe acelasi actor(batrinul) l=am urmarit intr-un film in care vorbea cu un ciine si fiicele lui il credeau ticnit si l-am vazut in rolul unui om al marii, se leaga o prietenie frumoasa intre el si sotia sa si o fetita care descopera intimplator ce-i cu ei.
Scuze ca nu-mi mai amintesc titlurile, dar cine le-a vazut stie despre ce vorbesc.Ai dreptate, Leah e un canal care mie mi se pare extraordinar.Las' ca o sa creasca Bebelixul...
DORIS
Leah spune:
Serialul cu politistele se numeste "The Brigade"- Brigada de politie.
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Alecsia spune:
Mie mi-a placut mult un film pe care nu l-am prins de la inceput.A fost dat pe 5 februarie aproape de miezul noptii.Era despre distrugerea Pamintului, cand toti oamenii au murit.Mi se facuse pielea gaina.Mai era si o poveste de dragoste pe acolo...interesant.Daca stie cineva numele filmului m-as bucura enorm.
Mihaela
alinamoro spune:
Ma uit destul de des pe Hallmark,cand ma despart de internet.Imi plac foarte mult filmele de-acolo,sotul meu zice ca sunt"pasnice"(filmele).
alina
2mami spune:
Alecsia, filmul despre care vobesti se numeste parca "Ultmiul mal" si m-a impresionat si pe mine tare.
Eu am vazut la un moment dat o reclama la un film despre 11 septembrie dar nu am vazut filmul. Poate cineva sa-mi spuna daca a fost cumva sau am visat?